iidasoderstrom

Limited edition

Kategori: Allmänt

Då var vi här igen då. Sista dagen på året. Kommer inte dela med mig i detalj vad jag har gjort hela året, för ni som läser vet antagligen redan. Däremot, baaam. Så ska jag dagen till ära bjussa på lite unseen moments!
 






































































 
Vad känns mer passande än att avsluta med en bild från den spårade förfesten som sedan ledde oss till den andra studentfesten? Vacker har jag inte vart på hela 2012, så 2013 kanske blir mitt år? Haha. 
 
Hur ska jag så vackert sammanfatta 2012 då? 
Ett lugnt år som har vart lite av varje. Har blivit mer öppen och utvidgat min umgängeskrets. Har haft de bästa och värsta studerna med Calle. Skulle själv vilja säga att jag har mognat lite, haha, men det är nog inte upp till mig att avgöra. Testat nya grejer (jansons frestelse och julskinka höhö). Pluggat på som en liten idiot. Tränat ganska duktigt. Nära nog bytt ut min garderob. Och sist men inite minst, fyllt 18. 
 
Jag är inte det minsta tveksam om att 2013 kommer slå 2012 med hästlängder. Mycket som komma skall, till alla nittiofyror där ute, 2013 är vårt år!

Nya dagar väntar

Kategori: Allmänt

Det har aldrig vart skönare med lov kan jag meddela! Dagen till ära kände jag att gymmet ropade. Är det inte konstigt att jag efter 13 år fortfarande inte har lärt mig att ha alla grejer jag behöver på samma ställe. Nej fan. Hälften av träningsgrejerna hos mamma och hälften hos pappa. Heja. 
 
Hursom, helt okej pass. Ska kriga på med lite körkortsteori nu. En liten fågel viskade i mitt öra att det snart är dags för bokning av prov. 
 

Ännu sämre nu

Kategori:

Spetsade armbågarna och knuffade oss fram på mellandagsrean imorse. Hittade väl lite smått och gott som fått bosätta sig i min garderob nu.

En promis med Bolli och kroppen är trött, skandal. Powernap på det här säger jag!

Discovery of the day var ju denna dag helt underbar! Subway till kupan!


Stay close to me

Kategori:

Tänker så mycket. Längtar tillbaka till i förrgår istället, då största problemet var hur i hellskotta vi skulle få upp vinflaskan med korkskruv. En hederlig vinöppnare fick sätta livet till. Tre starka karlar + en granne involverade sig i vinflaskan. Varken kniv, kraft, borr eller luskande fungerade. Tillslut, räddningen, en elvisp. Dock hamnade sorgligt nog korken i flaskan och inte utanför. Tänka sig. Ikväll är allt svårare än så.

Why am I not strong

Kategori:

Sitter på ett tåg och filisoferar med tallest man i lurarna. Visste inte att jag gillade tåg. Får helt enkelt åka tåg oftare.


we kissed on a corner then danced trough the night

Kategori:

Lämnad till ödet, så går det när man inte är pigg. Familjen är ute på den årliga promenaden och här ligger jag i morfars fotölj.

Första julen någonsin som jag varken känt mig stressad eller uttråkad. Stort. De säger att det är något som kommer med åldern och jag antar att de har rätt!

När ligan kommer tillbaka är det dags att skrapa trisslotter och strarta klappspelet. Satan vad jag gillar julen.


Glitter

Kategori:

Två nittio sängar blev till en stor igår. Olivia är hemma och i och med det äntligen någon som förstår sig på alla filmcitat.

Vi gjorde en otroligt effektiv repa runt Noret och länsade affärerna på de bästa klapparna idag. Slog in dem och har nu julbakat lite hos mormor. Härligt.

Kvällen blir minst sagt intressant, legends står på schemat och umgänget består utav 3 m. Mamma, Marcus och morbröder (och min enda syra såklart, men vi räknas som 1 nu).


Till och med en söt topp kunde Leksand bjussa på. Röd, jaa varför inte?

Hejdå matte

Kategori:

Kan inte tro mina ögon. Stort.


answers

Kategori: Allmänt

Kom igen snilleblixt, vet att du vill träffa mig! Hit me. 

Smoke in the sky

Kategori: Allmänt

Skriv. 
 
Dagens viktigaste var självklart att vi knep första platsen för bästa utklädnaden, zombie bride tema! Känner att jag är en fena på utklädnad, kammat hem priset två år i rad. Did I hear weho?

Trött som ett as, men måste skriva klart en uppsats. Noll inspiration, noll motivation. Dålig kombo. 

they shook the earth

Kategori:

Den årliga volleybollturneringen äger rum imorgon. Finns baske mig inget roligare än att klä ut sig. Det ska bli så satans roligt, sen lov, nästan.





Bolliiiiiis kommer hem imorgon natt också, aaahhhh har saknat henne så!
Nu väntar min tomma säng, stackarn.

vad ska man säga

Kategori:

Känns som att under såna kvällar kan man strunta i allt och vara lycklig ändå.

Inser att jag är glad, men jag saknar det mysiga. Kvällar, kuddar och tv. Fast jag hatade det då.


Är det här okej?

Kategori: Allmänt

http://www.exponerat.info/leksandsborna-valde-lidya-till-lucia/
 
En kompis länkade denna sida på facebook. Jag blev så arg när jag läste kommentarerna! Behöver nu lite bekräftelse från er, det här är INTE OKEJ!

Så här

Kategori: Allmänt

Soffan, tänker inte röra mig ur fläcken. Inte på hela dagen, bara ikväll för då ska jag till Malin. 
 
Så, gårdagen. Hade hur kul som helst! Vi sammanfattar det så.
 

Om jag inte fanns

Kategori: Allmänt

Gårdagen var hur bra som helst, måste bara börja med att säga det. Och satan vilka fina vänner jag har alltså, knäppa också för den delen! Käkade middag på legends med Malin, Linnéa, Anna, Johanna, Emelie, Henny och Jenny. Där fick jag också massa fina paket som alla gick under samma tema, haha så luriga. Sen av alla fick jag en bok med massa bilder och där alla hade skrivit någon fin hälsning/minnen osv. Vad har jag gjort för att förtjäna er kan man ju undra. All kärlek till er (och era paket, haha)
 
Kan även bocka av matte D från min to do list och det känns mer än bra! Snart blir det födelsedagsfika också, det hanns inte direkt med igår. Myspys. 

18

Kategori:

Kan inte sluta le.


12/12/12, let's do this!

Although my judgements known to fail

Kategori: Allmänt

Det pirrar i magen. 4 dagar är ingenting. 
 

Man är inte lika rädd om man är två

Kategori: Allmänt

24 timmar utan sömn avklarade! Rätt lätt uppgift om man jämför med de förra 48 timmarna. Kunde bara sova till 11 imorse, bra Ida, vaken 24 h sova 4 h. Inget att föredra. Kände att jag behövde ett bad, tallest man och lite värme. Bättre avslappningskänsla får man ju leta efter. Aah. 
 
Pausar i plugget med julkalendern, så kan man göra. 
 
 
 
 
 

sovsomenstock.blogg.se

Kategori:

Höll på att glömma! Imorgon drar vi igång med part two till projektet! Vi kommer självklart att uppdatera flitigt på sovsomenstock.blogg.se under hela natten. Denna gång är vi dock "endast" vakna i 24 h. Vi startar imorgon klockan 07.00 och avslutar lördag 07.00. Är det någon som har någon skön idé som ni vill att vi ska testa antingen när vi är vakna eller någon form av "sömn myt" så släng in en kommentar i senaste inlägget på sovsomenstock!
KÖTTA

Inte påmålad och falsk som andra

Kategori:

Kollar ut och blir snöblind, men det är det här jag gillar. Allt är bra förutom färden på faran till skolan. Allting stämmer liksom, krigar på bra med både skolan och körkortet. Sista matteprovet någonsin infaller om precis en vecka och innan dess har jag hunnit fylla år. Ååh. Fast ingenting hade självklart vart så optimalt som jullov, nununu.



Känslan när man glider in på klubben osv

Kategori:

Känslan av att klicka ja på en förfrågan om evenemang. Top that!


Hell to the yes!

Här har vi det

Kategori:



Snön är vit som den var förr

Kategori: Allmänt

Vaknade upp till det här.

Blinkade och missade dagsljuset. 
Plugg, det är för mycket nu. Låter ju vettigt. Så sitter jag här. Men jag är glad. Jag ska baka pepparkakshus, dock utan Bollan för första gången. Tråkigt.

Back to business.
 
 
 

Finns inget stopp

Kategori:

Är så glad.
Igår satt jag på en buss, såg snö och julbelysta julgranar susa förbi. Samtidigt hörde jag "when it all goes your way" och tänke att, aa det skulle fan vara nu i så fall.
Mysmiddag på gårds med familjen också, jag har sån bra familj. (Tjena sinustoppen. Fysikprov på torsdag, vad gör det om hundra år?) Malins place som vanligt nu . Gillar henne.



Aldrig mer

Kategori:

Jag sa till mig själv, att första december får det bli. Då får det vara nog. Första december är här, jag är borta, men jag är eran. Full på hemmagjort vin och vi är vikingar.
Bra dag, fruktansvärt bra dag, det är så här det ska vara.