iidasoderstrom

"Now you're just somebody that I used to know"

Kategori: Allmänt

Man väcker en ångest när man släcker en annan

Kategori: Allmänt

Kan inte kolla på bilder från Turkiet, får verkligen ångest. Vill vara där, sola, bada, slippa jobba och vara brun. Verkligheten: jobbar sämsta tiderna, missar hela dagarna och all färg har flagnat bort, ångest. Fan.

Det är såhär det ska vara ju....


Du gav mig en chans

Kategori: Allmänt

Alltså vet inte vad jag har gjort för att förtjäna att det är jättefint väder alla dagar jag jobbar och fult när jag är ledig. Fuck karma typ. I alla fall, höll på att storkna i disken, typ 40°C där inne, ett tag ville jag verkligen bara lägga mig ner och grina. Låta alla hälsodårar svälta ihjäl, men icke.

Fick en fin kväll i alla fall, tur de. Längtar till helg också, klart jag gör.



Hör hur några pratar

Kategori: Allmänt

Stockholm levererade en riktigt bra helg! Fredagen bjöd på utgång och lördagen på stan, grönan och myskväll. 
 
* Hjula i tunnelbanan - CHECK
* Bli hotad av en vakt att betala 30 lax - CHECK
* Bli taffsad på inne på Ambassadör - CHECK
* Ätit sockervadd - CHECK
* Inte vunnit ett jota på chokladhjulet - CHECK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Du håller mig vid liv

Kategori: Allmänt

Slitit första dagen på Mases idag, gick faktiskt bra. Same same imorn sen Stockholm över helgen, skönt med minisemester. Kan ju inte gå in i väggen direkt liksooom.

Köpte nya knappar till mitt ENDRA idag. Vill att det ska bli en grej, belöna sig med en ny varje gång man uppnår något, så att alla knappar får sin lilla story. Fint när allting annat är fult.






Sista

Kategori: Allmänt

Lämnar Turkiet imorgon, känns surt. Allt är liksom lite bättre här. Kom hit kritvit, nu är jag sådär perfekt gyllene. Kom hit med en less hårfärg, åker hem med en solblekt. Kom hit med 4 par skor, åker hem med 6 par skor. Ni fatttttar.










Sol i sinne brun inne

Kategori: Allmänt







Palmblad

Kategori: Allmänt

Ännu en helslapp dag i Turkiet, älskar det verkligen! Starade dagen med en morgonlöp på stranden, hotellfrulle, sol och bad, en zumbasiesta, ännu mer sol och bad sedan grym middag på hotellets restaurang. Så fruktansvärt nöjd med tillvaron, inte ens rödbränd av solen! Här kan man va.






En plats i solen

Kategori: Allmänt

Första heldagen i Side var ungefär så perfekt den kunde bli. Promenad längs stranden med musik i lurarna, poolhäng, vattengympa, perfekt första dagen bränna och middag inne i stan. Hoppas på ungefär lika upplägg imorn, ska hålla hårt i spf 30. Kokosolja = dumheter.




Antalya

Kategori: Allmänt

Turkiet är redan någon slags favorit, hur underbart som helst. Delar rum med Oliven och vi har en hel vecka av sol, bad och slappa dagar vid poolen/havet att se fram emot!

Kom till hotellet runt halv fyra och kastade oss direkt ut till poolen, 37 grader i luften och säkert 27 i poolen, som hittat. Dock ingenting mot de 50 grader som utlovades på flygplatsen..








Jul. 04, 2013

Kategori: Allmänt

Ibland så dör jag litegrann när du halkar med din tunga på en bokstav i mitt namn.


När paniken bryter ut

Kategori: Allmänt

Att bara få ett avslut, att bara inse, acceptera och må bra. Det är bra, är ute efter just den känslan, ni vet. Den kommer förhoppningsvis.


Ursäkt för att blunda

Kategori: Allmänt

Har gått in på sista jobbveckan på Gata/Park, känns nästintill overkligt. Det jag kommer sakna mest är mina arbetskompisar. Att dom har lyckats stå ut med mig i snart tre veckor är ett jävla under. 
 
I alla fall, Turkish om en vecka exakt och jag måste säga att det känns helt okej, duger lix. Innan det ska vi hinna med att fira midsommar i Olsnäs. Helgen efter hemkomst blir det Stockholm, najs. Sedan har vi även stora funderingar på att åka på invigningen av Tele 2 arena i slutet av augusti, Kent och Lasse på samma dag, jisses. Kommer vara helt slut, men faaaan va bra det kommer bli!