iidasoderstrom

So naive yet so

Kategori: Allmänt

Inledd tentavecka. Fattar inte vem i hela friden som har planerat vårat schema. Senaste veckorna har var galna. Alla föreläsningar till en 5 hp kurs på 6 dagar, med start från dagen efter den senaste tentan. Inte nog med detta så klämde de ju in en dugga där också. Hade "ledigt" hela helgen + mån, tis och ons så spenderade nära nog en vecka hemma i Lekke, innehållande ton av plugg, men faktiskt bra grejer också. Tillbaka i Uppsala sen några dagar tillbaka. Två dagar fullsprängda med labb. 8-17, idag lämnade jag BMC 19.30, en fredagkväll. Kan det bli sorgligare? Japp det kommer. 
 
Munta på tisdag och tenta på fredag. Jag undrar hur jag hamnade här. Det är bara att inse. Prioritera, kommer aldrig hinna lära mig allt till tentan. Gäller att lära sig solla information. 

Peppen är, om en vecka är den här helvetteskursen över( kemi för biomedicin, 15 hp) och jag kanske kan skaffa ett liv där jag faktiskt hinner träna och kan inhandla ett gymkort, hoppas! Omtentorna är i december sattttteeee lungan. 
 

Allt ordnar sig

Kategori: Allmänt

I helgen som var hände en kul grej för då kom Olli hit. Men precis innan helgen så var det torsdag och tenta. Den gick inte som jag hade tänkt mig kan man säga.. Men även om man gör en dålig tenta så får man vara med på tentafest! Sagt och gjort, det sattes igång rätt tidigt vilket.. hehe.. resulterade i något oväntat. Skippar detaljerna men kan säga att jag låg hemma i min säng och sov när klockan var 21.00 i alla fall. Haha. Men lika glad för det var jag eftersom vi hade 3 timmarsföreläsning på fredagen som jag då var hyfsat pigg till. Fredag och megahelg som innehöll både smått och gott. Vi bosatte oss hos Fellan och startade med risottomiddag (stört god sådan, av mig och Fellan skall tilläggas!), sedan plugg, lunch på Thai Village, shopping och myskväll. Så välbehövligt. Har verkligen aldrig någonsin uppskattat helger mer än nu. Helt fantastiska är dom!












Mitt i allt så ska man räcka till

Kategori: Allmänt

Stressig vecka! Men det ska gå, så är det bara. Säkerhetsdugga med arbetsmetoder på labbet och 58 namn på funktionella grupper. På det ska sammanfattningar och labrapport skrivas så man är ju aldrig syslolös direkt! Haha. Känner ändå att jag har en positiv inställning till detta och det underlättar otroligt mycket verkligen. In i kaklet, dugga på torsdag och kanske lyxar till det med en helg hemma efter det. 
 
Nuuu paradise hotel och en liten sovmorgon imorn, halleluhja! 
 
 

Hårdare än asfalt

Kategori: Allmänt

Åkte hem till Leksand lite spontant helgen som var! Var "ledig" på fredagen så åkte sent på torsdagkväll. Många timmar lades på tentaplugg. Men fick även tid till lite ovärdelig kvalletid med familjen och Jacko. Nu är det slutspurten som gäller! Tenta på torsdag och sen tentafest och Stocken. Viktigt att ha någonting att se fram emot i alla fall! Det är så himla svårt att veta var man ska lägga nivån i plugget. Teori eller beräkningar, svårighetsgrad, detaljer, översikt. Hur tusan ska man veta? Ska plöja några timmar till hemma innan det är dags för kväll och paradise hotel, som förövrigt var så jäkla urspårat igår!!!? haha.
HAAAA DEEEEE






Staden äger oss ikväll

Kategori: Allmänt

Den gågna helgen var superb! Fredagen bjöd på gasqe, en ruskigt trevlig sådan. På lördagen fick jag finbesök av Jacko! Vi var på IKEA, storhandlade, hade tackolördag, käkade lunch på stan och gick på bio. Sedan var helgen slut = slut på det roliga. Måndag, tisdag, onsdag har runnit iväg. Imorn vaknar jag upp till tentavecka, har ingen aning om hur man gör men det är väl bara att kötta på antar jag!

Ska lägga mig i tid (22.00), gå upp i tid (07.30) och vara så effektiv som möjligt. Försöka proppa in så mkt info som möjligt. 10 hp, en tvådelars tenta. Allmän + fysikalisk kemi. Svåraste kursen ryktas det om. In i kaklet!