iidasoderstrom

Kultur Bolaget

Kategori: Allmänt

Det blev fredag och shoppingfingrarna började klia lite. Vi åkte till Sveriges största shoppingcenter Emporia. Jenny var taggad som satan! Jag och Joji hängde mest på.. haha. När vi ville vila så tog vi de två bästa fotöljerna i syne och slog oss ned. Missade bara den lilla detaljen att just de två fotöljerna var avsedda för personliga stylister. Detta ledde till att vi blev fotograferade samt omringade av ca 20 pers och förstod verkligen inte vad det handlade om. Obekväma som vi var gick vi därifrån och upptäckte senare vårt lilla misstag.. hehe oops. 
 
Lunch på Vapiano, Jenny debuterade på systemet, froyo och min Bonaqua läckte i hela min shoppingpåse. Kvällens outfit gick att krama ur, perf start på kvällen!
 
Vi drog in till city för att möta upp Johannas kille Tim då dom skulle skulle skriva på hyreskontrakt för dom ska nämligen flytta ihop! Jättetrevlig kille förövrigt, well done Joji. 
 
Det blev senare och Henny analöt från Lund. Ännu lite senare kom massa killar till läggan, Tim, Tims kompisar och Tims kompisars kompisar. Vi dansade fötterna av oss på KB tillsammans med en skön individ vi hittade on the danceflor. Klart han hette Torkil, hade affro och skrämde iväg andra killar genom att ställa den enkla frågan "vill du ligga?". Det blev vi och Torkil mot världen. När Håkan kom på var det eufori! 
 
Johanna var sjuk så vi kom väl hem vid tre. Men innan det, nära döden upplevelsen! Vi hade precis kommit ut från klubben för att haffa en taxi när vi hör VÄRLDENS smäll! Alla blev skiträdda och trodde det var en bomb som hade sprängts max 30 meter ifrån oss. Smällen kändes verkligen i heeela kroppen så jäkla obehagligt (hjälpte inte direkt att vi lyssnat på stureplansskjutningen dagen innan). Det visade sig ganska snabbt vara en brutal jävla smällare i alla fall. Ingen fara skedd! 
 
Och så blev det lördag.
 

Johanna från Arlöv hej!

Kategori: Allmänt

Jag och Jenny anlände till Malmö C sent på torsdagen. Att Jenka följde med var en överraskning! Så himla kul! Så jag mötte upp Johanna och Jenny såg till att hålla sig på bra avständ bakom oss. Problemet kom när vi fick lov att börja råkuta för att hinna med bussen till Arlöv där Johanna bor. Fixade det med en fejkstukning av min fot när Jenny hunnit ikapp. När Johanna vände sig om för att kolla läget så stod Jenny där SURPRISE!!! 
 
Det vi gjorde på torsdagen var att mysa ner oss, snacka ikapp och sedan en skönhetssömn på det! 
 

Det är visst nån som är tillbaka

Kategori: Allmänt

Har landat hemma efter några intensiva dygn i Skåne! Har haft det så fantastiskt bra så det är inte sant. Tänkte försöka dela upp hela händelseförloppet på ett par inlägg så att inga smaskiga detaljer går till spillo! 
 
Just nu känner jag mest bara att jag MÅSTE till gymmet. Detox en månad och 2 pass om dagen är vad jag skulle behöva efter dessa dagar alltså. Men så ambitiös och sån diciplin har man ju inte. Tyvärr. Haha. 
 

Det blir bra vad som än kommer

Kategori: Allmänt

P3 dokumentär, sol och en pw fick kicka igång denna tisdag. Inte fy skam! Jobb från 15 till stängning. Tiden gick rätt snabbt idag. SKÖNT! 
 
Igår hittade jag ett möjligt alternativ till framtiden. Ska berätta mer om det när jag känner mig lite säkrare. Kul att få upp ögonen för något nytt alternativ i alla fall! 
 
Annars har jag väl funderat på det där med ytspänning, varit sur när jag insåg att jag inte skulle få våfflor och sist men inte minst, mot alla odds, fått mina efterlängtade våfflor. Nutella mmmm men BÄSTA kombinationen är socker/kanel promise you. Testa vettja!
 

Håll dig tätt intill mig

Kategori: Allmänt

Malmö är bokat och klart! Är dock lite nervös över att jag ska åka själv.. haha. Om jag känner mig själv rätt kommer jag väl antingen somna och missa nåt byte, hoppa på fel tåg eller något annat osmart. Håller tummarna och hoppas på det bästa! 
 
Ledig dag idag. Promenad, nap, lunch, gym och tvkväll. Perfektis. Och imorn är det löning, livet är bra bra ibland alltså! Våffeldagen imorn, inga sura miner! 
 

Som en orkan kan jag svepa bort dig

Kategori: Allmänt

När det knackar på dörren 10.30 en söndagsmorgon. Tar man inte förgivet då att det är någon nära som tänkt att våldgästa? Jo naturligtvis. Gjorde det misstaget imorse. Öppnade glatt dörren i trosor och t-shirt. Vilka står då där om inte halva Leksands anhängare av Jehovas Vittnen.. joråsatte! Kommer förmodligen inte bli berfriad från jordelivet på dommedagen ändå så kan lika gärna synda lite till. Dom fick nåt att titta på iaf! 
 
Efter den lilla blottningen blev det brunch på GC med Olli. Döda mig vad gott det var. Borde vara en tradition varje söndag, nåt att införa! 
 
Smider vidare på mina Malmöplaner och hoppas verkligen på att få till det. Skulle vara sååååå kul att få se hur Jojjo har det! Få höra lite skorrande R och få förtur till våren. Jajajaja. 
 

Det skulle aldrig vara över för dig

Kategori: Allmänt

Fredagar innebär alltid kaos på jobbet. Har väl sålt tacos för tusenmiljonermiljarder. Suttit i kassan alldeles för många timmar i sträck för att orka vara så trevlig som jag borde och så vidare. 
 
157 innan jobbet, Jenny och Emil efter. Sammanfattningsvis en rätt bra dag alltså, det positiva övervinner ju alltid det negativa! 
 

För jag undrar så

Kategori: Allmänt

"Du kanske bara inte är redo att bli kär" bara satt han där och sa. Jag tror han har rätt. 
 
Ibland är det skönt att andra kan vara kloka åt en när man inte riktigt är det själv! 
 
Jag vill vara modig, jag vill våga skriva. Till han som jag inte är kär i, men som jag tycker så mycket om ändå. 
 

Walk with me, fall in love with me

Kategori: Allmänt

Hallå i stugan. Saved and alive skulle man kunna säga att jag är!
 
Har vart ledig två dagar så nu är det faktiskt skönt att vara back on track! Blir så oproduktiv när jag är ledig och inte har något inplanerat så det var ju lika bra! Började 7 imorse och ska köra kollo hela dagen. Skönt att göra nåt annat. 
 
Klockan 16.00 blire en dejt med Virre på Siljan. Längesen jag träffade honom så det blir kult! Annars har jag fått gratis choklad av marabou och preliminärbokat en resa till Malmö nästa vecka, synd att klaga! 
 

Fri till slut

Kategori: Allmänt

"Fast du vet att hälften av dom som älskar, går under. Och hälften av dom som älskar, exploderar"
 
 

Sen ramlar jag ut så vitt jag vet

Kategori: Allmänt

Gårdagen var supertrevlig! Vi kom till Falun rätt tidigt men festen drog igång först vid 7/8. Så himla kul att träffa alla och typ 20 pers i Linnéas lilla mini lägga. Kult! Sen blev det etage där vi dansade fötterna av oss och lökade sönder typ, men så himla roligt! Beslutade att åka hem till Lekke så var väl hemma runt tre efter ett viktigt pitstop på max, livet! 
 
Mår som en grekisk gud idag, har tryckt rostmackor och äppelpaj med massa vaniljsås till frulle. Då vet man! 
 
Och så var Linnet 20!
 
 

Hem är gatorna du blöder på

Kategori: Allmänt

Klockan 06.00 tyckte kroppen var en ypperlig tid att vakna idag. Inte så mycket att göra åt. Det ledde i alla fall till en promenad innan resten av världen vaknade. Sol och vind men ack så skönt! 
 
Ska iväg till Mori och käka lunch innan jag ska befinna mig på jobbet klockan tre. Känns som en bra fredag! 
 
Asså kolla in min fabulösa frukost. Nu snackar vi! 

Alla för alla

Kategori: Allmänt

Dagens topp tre! 
 
ETT: Kents nya singel.
 
TVÅ: Ben & Jerry meets froyo, övrrdrivet gott.
 
TRE: Dom där 45 köttiga minutrarna på crosstrainern. 
 
Imorn är en ny dag med nya tag. Har fått ventilera gårdagens ångest som smög sig på och tänka sig, det känns redan bättre! 
 

La Belle Epoque

Kategori: Allmänt

Kent har släppt ny singel inatt. Halleluhja! 
Nuuuu jobbeli.
 
 

Jag ramlar ner

Kategori: Allmänt

Den här dagen har varit den bästa på länge. Men nu, för bågra minuter sen, var det som att allt vändes som en pannkaka. 
 
Fick förlängt jobb på ica, hade samtal med chefen idag. Han berättade att dom är supernöjda med mig och jag fick jättemycket positiv feedback. Blev asglad av att höra det, såklart!! Augusti ut säger det nya avtalet. Framtiden tills dess är säkrad. Pusta uuut. 
 
En annan sanning är ju att det börjar dra ihop sig till det där valet, stad, ämne, program, liv. Ångest. Jag vill så mycket men ändå ingenting. Jag vill resa, jag vill jobba, jag vill plugga, jag vill ha pengar, jag vill ha trygghet, jag vill kasta mig ut. Detta tynger mig enormt just nu. Att inte ha nån aning. Att inte veta vad jag vill. 
 
Jag vill verkligen resa, men när finns tiden? Då måste jag skjuta upp plugget ett år till och kommer mest troligt vara pank när jag kommer hem. Att börja plugga utan att ha ett startkapital känns ju nära nog idiotiskt. Samtidigt kan jag inte tänka mig att jobba ett år till, möjligtvis ett halvår dock (om det finns nåt jobb det vill säga). Tusenmiljoner tankar. Vill bara ha klarthet, känna känslan att saker löser sig. Snällasnälla. Men jag är inte sån, jag måste veta. I alla fall nVet inte vart jag ska finna motivation att reda ut detta garnnystan av tankar i mitt huvud. Vad gör man?

Har du tändstickor

Kategori: Allmänt

"Och du undrar vem som kysser henne nu. Och du undrar vem, vem om inte du"
 

Vilken fantastisk dag vavava! Har börjar vakna tidigt av mig själv nu när det är så ljust ute. Det är det bästa vårtecknet, under vinterhalvåret krävs många fler sovtimmar från min sida! 
 
Började dagen med ett gympass och efter det har jag bara setat ute i solen, lyssnat på musik, käkat lunch och slumrat till nån sekund. Så jäkla underbart! Wehåå. 
 
Jag börjar jobba klockan tre så det är hög tid att slänga sig in i duschen! Adios amigos!
 
 

Jag är samma nu som då

Kategori: Allmänt

Appen ligger fortfarande nere. Men har fått extremt mkt klagomål på att här inte uppdateras, därför bjussar jag lite då! 
 
Borlänge blev förmiddagens nöje! Följde med Bellis som skulle fixa lite grejer. Kul att få träffa henne lite när hon väl är hemma! Med mig hem fick jag en ny träningströja som jag invigde lite senare, puder från makeup store (för att jag mitt klantarsel lyckades tappa mitt gamla så det krossades i tusen delar) samt lite annat välbehövligt, såklart! Vi lunchade även med Linnéa F. Passade på när hon hade rast på maxi. När vi satt i bilen hem fick jag ett samtal av Jenny, som frågade om jag kunde ta några timmar av hennes kvällspass på Mases. Självklart ställde jag upp på det! Saknar det placet ibland alltså! 
 
Så min lediga dag blev minst sagt fullproppad med grejs. Familjen annorlunda nu, sen Tjockare än vatten. Bärjar närma sig slutet nu, spännande!! 
 

På återseende

Kategori: Allmänt

Blogg.se appen har gett upp totalt. Själv ser jag det som ett tecken från ovan! Lägger denna ständiga uppdatering om min oerhört intressanta vardag på is ett tag. Ni klarar er nog! Puss och hej.

Dina ögon ändrar färg i ljuset

Kategori: Allmänt

Ledig förmiddag bjöd på träning och lunch md Bollis när hon var ledig för en gångs skull! Annars har jag väl avverkat ett kvällspass på jobbet. Gick faktiskt ganska smärtfritt måste jag erkänna. Hade en sån där stängningskväll när allt ansvar låg på mig igen.. Gick mycket bättre denna gång iaf! 
 
Annars har jag hunnit med ett samtal med Linnet också. Tycker det är så sjukt att vi pratar i princip varje dag men ändå har så himla mycket att prata om, haha. I alla fall så är det nu bara 1,5 vecka kvar till hennes födlsdagsfest. Ska bli så jäkla kult dä. Fick inbjudan i december... framförhållning är festfixarens bäste vän. Typ. 
 
 

Please don't hold me down

Kategori: Allmänt

Började dagen med att tvätta, känner mig superduktig! Ingen behöver ju veta att jag ringde 3 olika samtal för att få igång fanskapet.. Sedan 45 min crosstrainer, kopiösa mängder svett. Hem och fixade frulle (extrapris på jordgubbar på ica, stört goda). Somnade på soffan sådär perfekt länge, ni vet. Underbart!

Nu har jag städat och rensat garderoberna väntar bara på att sängkläderna ska torka sen kan man vila med gott samvete!

Dagens besvikelse var ju iaf att pappa redan tryckt en semla på jobbet. Har hintat lite, så förmodligen kommer han hem med en till mig ändå. Med VANILJ, viktigt. Hehe.






stå ut med mig, jag behöver dig

Kategori: Allmänt



Jag hade samma blick själv

Kategori: Allmänt

Startade veckan med ett konditionspass. Så gött att ha det klart i början av veckan!
Har avverkat ett jobbpass på 4 timmar, älskar dom passen. Man har liksom hela dagen att göra vad man vill, sen kila iväg och jobba nån timme bara. Perfekt juu!

Imorn är det ledig dag, trooor jag, är lite osäker. Måste ringa och kolla upp det. Fettisdagen också ju, det lär vi ju fira med en semla eller två!




Det finns dagar när jag tänker mer på henne än på dig

Kategori: Allmänt

Ligger och lyssnar på musik, har precis avslutat ännu en del i novellen. Den där, ni vet.

Jag blir lugn när jag skriver. Ett tag (ett långt jävla tag) kunde jag inte ens öppna den där filen i datorn. Ville kräkas för allt kändes så fel och fult. Men nu så, lite åt gången. Skriver i olika dokument, klipper ut och klistrar in. Då funkar det. Fantastiskt glad för det!!


Sen någongång

Kategori: Allmänt

Har haft en helgo helg! Började med ett besök av Farfar och Liljan, lunch på lyktan. Åkte till Falun igår kväll med Jenny för att spendera kvällen och natten i Falun! Linnet slutade sent så jag och Jenka drog till läggan och skulle fixa iordning käk. Slutade med att vi fick vädra hela placet och i panik undra om det fanns någon brandsläckare i närheten.. så kan det gå! Slutade lyckligt med gotte iaf!

Idag har vi gått på stan, käkat lunch och sen drog vi oss hemåt. Har firat Olli idag eftersom hon fyller år, skojade till det lite med henne om presenten. Hon gick på att hon skulle få en heldag på ett terrarie och råda bot på hennes ormfobi, haha. Men det var självklart inte det riktiga paketet!

Nu har jag lagat hemmagjorda hamburgare och alla är mätta och glada, precis som det ska vara!