iidasoderstrom

Känner du lyckan genom sorgen

Kategori: Allmänt

Idag bokade mamma en långweekend till oss! 15-18 mars kommer jag, mormor och mamma befinna oss i Luxemburg och hälsa på Bollan! Ska bli riktigt roligt faktiskt. Äntligen ha något att se fram emot och längta lite till! Sedan står det inte på förän det är påsklov. Härligt!



 
Två veckor!

I'm going down with this ship

Kategori: Allmänt

Dåligt med bilder från båten alltså. Fullt upp med annat liksom. 





















Trodde defenitivt att bilderna var fler och höll högre standard. Så fel man kan ha! 



Sänka skepp

Kategori:

Sitter på en buss med ett gäng slitna krigare. 23 timmar på partybåten tar ut sin rätt. Jag mår oförskämt bra med tanke på intagen alkoholmängd och ingen sömn på hittills 39 timmar. Duger. Har alltså inte sovit en blund. Men, har haft riktigt kul i alla fall! Bilder kommer senare.


En tid igår

Kategori:

Laddat upp inför kryssningen med en repa på kupan med Jenny och Johanna idag. Hittade i princip nada. En kombinirad mobil/korthållare fick dock följa med hem. Denna från guds butik till männinskan, teknikmagasinet. Utan tvekan bästa affären.

Just nu är jag ungefär lika taggad på kryssning som en strandad val är på att äta sand. MEN, det kanske är bra. För då kan det ju bara bli bättre!


What the future holds

Kategori: Allmänt

I brist på annat så tänkte jag att jag skulle försöka mig på att reda ut min framtid lite. Evighetsprojekt big time. Jag vet inte hur många utav er som vet det, men jag har varit lite inriktad på att plugga biomedicin på universitetet efter gymnasiet.
En biomedicinare jobbar bland annat med att försöka reda ut vad som ligger bakom de störta folksjukdommarna, exempelvis cancer. Men någonting som jag inte riktigt förstått hittills är att det finns så oändligt många valmöjligheter inom den här utbildningen. Igår fick jag till exempel hem en katalog från högskolan Halmstad där det fanns ett program inom biomedicin med inriktning på personligtränare. Sedan finns det ju mer, som inriktningar på biomedicinsk analytiker. Och jag vet inte själv riktigt om jag har förstått mig på skillnaden, men jag tror att det handlar om att man som analytiker jobbar mer på exempelvis sjukhus och analyserar provresultat så att man kan fastställa en viss diagnos eller bestämma vilken typ av behandling som är bäst för patienten. 
 
Den grundläggande utbildningen ligger på 3 år. Därifrån får man en kandidatexamen. Sedan kan man ju även plugga något år till för att få en specifik master. Genom att ta mig igenom cyberdjungeln har jag förstått att man får en otroligt bred grund att stå på med de första 3 åren. Men samtidigt så är 3 år otroligt lång tid. Är det verkligen det här jag vill göra? Det finns fortfarande sjukt mycket frågetecken. Men att kolla upp vad det skulle vara man ger sig in på är i alla fall ett steg i rätt riktning. 
 
Ska besöka Uppsala med skolan den 13 mars. Har anmält mig till att kolla in BMC, då blir det upp till bevis! Mersmak eller avsmak?
 

Only know you love her when you let her go

Kategori:

..and you let her go.

Ligger här alldeles ynklig i sängen. Tjii fick jag för att jag har gått runt och skyltat med i dessa influensatider att jag ALDRIG blir sjuk. Hur som helst, full fokus på att bli 100 procentig, sen påt igen ba. Jag ska banne mig inte köra en Bollan och missa studenkryssningen pga sjukdom. Peppar peppar.

Nya tidsfördriv

Kategori: Allmänt

Måste berätta om dagens skratt. haha. Var på väg hem från gymmet och gick i godan ro samma väg som jag alltid går. Trött i huvudet, mycket ofokuserad, musik i lurarna och går dessutom och kollar ner i telefonen. Det var mörkt och preciiis inan gatlamporna tändes. Haha så går jag där och ser någonting i ögonvrån liksom, kikar upp, där står en kille. OCH JAG BLEV SÅ JÄVLA RÄDD. Hoppade till och skrek. Blockade ju vägen när jag gick där så vi kunde inte mötas, så han fick alltså lov att stanna. Resten av vägen gick jag typ och skrattade högt för mig själv. Fy satan vad kul han måste haft åt de där. Blev verkligen stört rädd och hade helt missat honom. Kom liksom från ingenstans. 
 
Annars var jag riktigt slö idag. 4 km kändes som 8 på löpbandet och musklerna orkade inte jobba sitt yttersta. Är i fysiskobalans. Men, man har såna dagar också.

Tänk om jag ångrar mig sen ångrar mig igen

Kategori: Allmänt

Kan mitt huvud snälla bestämma sig för vad som är upp och vad som är ner? Tror jag blir tokig snart. 


 

Drömmer om

Kategori:

Har haft en kul dag i skolan för en gångs skull. Tackar mina classmates för de (sss) oslagbara.

Annars känner jag någon typ av handlingsförlamning. Inte ett endaste prov den här veckan (räknar bort rellis reflektionen). Vad gör man liksom? Tar ut sportlovet i förväg. Kan bli riktigt intressant det här. Kryssning om en vecka. Efter det möjligtvis troligtvis en visit till destination hemlig. Vad 17 har vi gett oss in på?


Gamla repriser

Kategori:

Gårdagen ledde fram till en liten spontan kväll på legends. Vid min sida hade jag Jenny och Malin.B. Trevlig kväll liksom, jag undrar dock varför jag blev tilldelad de värsta tränkbara dansmovesen när mina närmaste kompisar faktiskt kan det där (alla utom du Malin.S höhö).

Var upp och tränade och kollade hockey tidigare och kände att jag tappade min produktivitet någonstans på vägen hem. Har sovit någon timme nu och sängen känns så där löjligt skön. Här blir jag kvar. Hörs.


See beneath you

Kategori:

Måste börja lugna mig lite. Köpte ett par till jeans och en likadan tröja fast vit som jag köpte för någon vecka sen. Är man förälskad så är man.
Senare blir det förhoppningsvis att kolla lite hockey. Oskarshamn står ju för motståndet och då kvittar det egentligen vilka som vinner. Det blir bra i vilket fall!

Sjukt trött är jag också. Har sovit så in i bomben dåligt på senaste tiden, kommit in i någon ond cirkel. Illa. Ska dock försöka hitta på nåt kul ikväll. Sugen på deee.


osv.

Det är så vi gör

Kategori:

Jensan blir sällskapet för kvällen. Det bjuds på hemmagjorda hamburgare. GÖTT.
Fick någonting på brevålan idag. Detta något visade sig vara ett papper för att hämta ut körkortet. Då slog det mig liksom, jag har fan körkort! Stört. Men kul, såklart!


Alla hjärtans dag

Kategori:

funkar.


Ser dig blinka till

Kategori: Allmänt

Färdig för dagen. Fysikprov imorn. Inte kuul. MEN, det är även alla hjärtans dag! Måste dock göra vissa av er besvikna och säga att jag inte ska fira det alls. Haha, på sin höjd med mongomalin, om jag har tur (otur) dsv och möjligvis kanske en dejt med gymmet, var ett tag sen. Attans. Fick nämligen en kommentar om att det "ryktades om att jag har pojkvän". Hoppas det var en väldigt oseriös kommentar. För det finns ingen sanning överhuvudtaget i det påståendet!
//Forever a stone
 

körkort

Kategori:

Får nu mera glida omkring utan den där gröna skylten på bilen. Lyckan, ja den är total.


Ingen kommer minnas om hundra år

Kategori: Allmänt

Jag måste nog vara den klantigaste personen någonsin. No doubt. Tappade locktången på mitt lår i morse, sen när jag skulle flytta den snabbt som satan så tappade jag den igen.... Alltså, ont som satan. Har nu tre fina brännmärken på låret. Feint. Frågan är ju om jag ens kommer få på mig ett par jeans idag. FOKUS.

Ett litet kliv ut i världen

Kategori:

Lång dag. Imorn med, utan tvekan. Men känner mig ganska glad ändå. Det funkar liksom.


Säg det där du alltid ville ha sagt

Kategori: Allmänt

Fryser, skakar, skrattar. Vad gör jag och vem är jag? 

Hör inte hemma här

Kategori: Allmänt

Mitt lilla huvud jobbar på högvarv för att lösa världsproblem. Att den här dagen kunde tvärvända och faktiskt bli rätt mysig var ju trevligt. Kent hänger med i högtalarna och ja. 2013 blir nog kents år. 
 
"Livet ska vara enkelt. Varför krångla till det?" 
Det är så sant. Men ändå ligger något och gnager. Mitt samvete kanske, och det borde inte vara så. Inte efter allt. 
 

Allt blir kaos och upp och ner

Kategori: Allmänt

Alltså. Började kvällen med en mysmiddag med sss. Kungligt. Sedan förfest hos Linnet, efter det arenan. Satan i gatan. Bra kväll!














 

du får leva med det resten av ditt liv

Kategori:

Hade så jäkla kul igår. Vi sammanfattar det så!


Glömmer aldrig bort

Kategori: Allmänt

Idag har jag befunnit mig i ett sjukligt ångestladdat rum. Gick dock därifrån lättad, otroligt lättad!

Så imorn är det fredag. Och som jag förutspådde hade denna vecka faktiskt gått fort. Skööönt. Måste sluta med att längta och vara nöjd med tillvaron ändå.
 
 

Du är för stolt eller hur?

Kategori: Allmänt

Måste avreagera mig lite. Skulle få två prov avklarade idag. Biologi och Religion. Sitter i skolan 2 timmar och bara väntar på att omprovstiden ska börja (14.15). Kommer dit, det är kaos. Folk och papper överallt. Får beskedet att läraren inte lämnat något prov där åt mig @)/%)(#&/#%&%"(/&%%@# damp. Hade då väntat i skolan i onödan i två timmar. Har ju inte tusen andra grejer att göra liksom. Fy 17 vad arg jag var. Hade till och med skickat ett mail till henne och påmint henne om det. Less tjej. 
Sådär ja. 
 
 
 

Kallt och dumt

Kategori:

Det här med att luncha ensam kanske är min grej ändå. Vilar magen och kränger en kopp kaffe för att inte se allt för retarded ut när jag sitter här i min ensamhet. Hmmmm tänker ni..
Det förhåller sig som så att jag befinner mig i Mora. Finslipar körnigen lite, det går åt helvette om ni undrar :) SKÄRPNING!



Kom hit och rör om

Kategori:

Den här veckan kommer gå fort. Den måste gå fort. Hur kan det bara vara måndag, längtar redan till helg. Komigennudå.


Jag har ingen anledning till det

Kategori:

Idag är jag glad. En stor del av det ligger i att jag inte litade på min magkänsla i helgen. Ibland så funderar jag så hastigt och handlar snabbare och kortare än jag egentligen hinner tänka. Och att jag inte gjorde det denna gång får mig att inse saker. Mest om mig själv. Det gör mig så jävla glad.

Annars har jag bombarderats med D-vitamin idag. I solen, iförd ett par långfärdsskridskor på Runn. Det gör mig också glad, bra underhållning. Sedan att jag lyckades fynda ett par nya jeans och två tröjor idag gör inte saken värre.

Alla prov känns långt borta. Helt okej för mig, där kan ni stanna!


En skitsak växte till något stort och vi bråkade om saker ingen av oss förstod

Kategori: Allmänt

Din mun ångar av rök

Kategori: Allmänt

Ångrar att jag inte följde med ut ikväll! Har inte direkt fått någonting gjort hemma om man säger så.. Haha. Aja, sånt som händer. Taggar till inför nästa helt istället, då blir det studentfest i arenan. All in då har jag hört. Grymt. 
 
Slänger in en liten bild på en efterlängtad huvudbonad också! Kom igen våren vad skulle vi annars göra?

Lika stark som en halva gin

Kategori:

Rise and shine. 08.15 på gymmet. Självdiciplin. Har fått i mig lite käk och ska göra ett svanhopp in i duschen nu. Kanske hinner med lite plugg innan jag kilar iväg till skolan. Den här helgen ska banne mig bli bra!