iidasoderstrom

Vem tror du att du är?

Kategori: Allmänt

Jobbade på masesgården både igår och idag, hejja hejja! Går faktiskt bra än så länge, känns riktigt skönt att få in lite dagar såhär innan sommarlovet och allting. Toppen! Ska även jobba frukost imorn så det blir en lugn kväll för mig. Valborg alltså, dagen då många ungdomar mister sin fylleoskuld. Jag kan inte annat än lida med alla föräldrar som sitter hemma och är oroliga över sin tonåringar. Mamma och pappa borde skratta sig lyckliga för att jag och Bollan är såna änglar och alltid sköter oss!  
 
Kör väl på lite valborg då!


var inte kärlek menat som något enkelt att ge?

Kategori:

Och när blev kärlek så svårt att få?

L.L


Alla vägar som vi inte vandrat än

Kategori:

Har haft ute dag med papi idag. Gick i skogen och grillade korv. Avslutade det hela med en löp längs strandpromenaden, skööönt.

Måste börja lägga lite mer vikt vid styrketräning nu istället, if you wanna (be my lover) know.




hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

Kategori:



Dom säger att staden har blivit tyst och still

Kategori: Allmänt

Kollar igenom bilder från min konfirmation. Känns som att det var typ igår, kommer på att det var i åttan, alltså fyra, FYRA år sen. Känner mig gammal men känner mig exakt lika gammal som jag gjorde där, ser typ likadan ut också. Känns ju kul. 
 
Hursom! Har ett roligt minne från när vi skulle ro kyrkbåt från kajen till prostbryggan. Det var en av konfirmationsdagarna, jag och Jensa snackade ihop oss som de homies vi var, vi skulle ro tillsammans såklart. Jag säger till henne när de ber oss kliva i båtarna att "vi sätter oss längst bak så vi kan chilla!". Jenny tycker självklart att det var den bästa idén på länge. Stiger på och får tillbaka "tjejer, nu är det ni som håller takten eftersom ni sitter längst fram". DAMN. Så korkade, hejhej. 
 








Lycklig

Kategori:

Det är konstaterat. Man kan garanterat finna lyckan i materiella ting som kan köpas för pengar. Även om den inte är lika långvarig som "äkta" lycka, så är den nog så bra ändå!






När det bara stämmer

Kategori:

Det gick bra att hålla mitt svenska B nationella tal idag och det har löst sig med sommarjobb, utöver de tre veckorna jag fick på kommunen! Sen har även en liten fågel viskat i mitt öra att min balklänning är påväg. Så just för stunden känns ju allting overkligt bra. Härligt.

Drömde dock att jag fick tio poäng och därmed ig på historiaprovet. Men istället för att skriva ig så skrev läraren buhu buhu. Det återstår att se på onsdag om det är en sanndröm eller ej.
Hörs då.


Allt vad det innebär

Kategori:

Kickade igång dagen med en långprommis. Härligt och allt det där.

Denna dagen kommer bestå av oändligt mycket plugg, tillsammans med mongomalin.

Dags att fånga dagen.


Jag vet, jag är hopplöst svår ibland

Kategori: Allmänt

Klockan är kvart i tolv en fredagkväll och här sitter jag i min ensamhet och pluggar historia. När man väl förstår helheten är det faktiskt helt okej (kommer ångra mig när jag sitter där på provet och inser hur svåra frågorna är). 
 
Annars då? Jo min dag har varit bra. Fin. Jag tänkte på det idag, och igår, när jag cyklade hem. Att jag gillar grått väder och lite regn såhär innan det har hunnit regna en halvmeter på varje sommarvecka. Det blir så friskt i luften och man blir lite påmind om vad som komma skall. Det får en att liksom vifta lite extra på tårna. 








 
Oldie but goldie

Minns du

Kategori: Allmänt

Okej, innan vi går för långt med hela "idagharjagsenskajagskolanblablabla". 
 
Just idag bestämde sig min hjärna för att bli lite sentimental. Visst sånt kan ju också vara fint, absolut! Låt gå hjärnan, du får ikväll. Tittade tillbaka på saker från förut och vissa saker fick till och med mina ögon att tåras lite lätt. 
 
Jag tycker inte om att prata. Inte egentligen. Jag har jättesvårt för att prata om jobbiga grejer, eller jag kan ju. Absolut. Men jag avstår helst. Det är bara sån jag är och det gör inte mig någonting. Jag är bra på andra saker. Till exempel har jag väldigt lätt för att stänga av känslor, egentligen vet jag inte om det är en bra egenskap. Men vi kan ju låtsas. Ibland när jag vill få någonting ur mig så skriver jag istället. Ibland här, på papper, telefonen eller i en liten bok som jag skulle dö om någon hittade. I och för sig finns knappt halva boken kvar eftersom jag rev ut säkert hundra sidor som jag eldade upp. Jag kan skriva om allt. Och det är så skönt att bara göra. Kanske inte alltid för att ha kvar och titta tillbaka på, utan bara få det från huvudet i form av tankar till något konkret som man kan ta på och förstöra om man vill. Det fungerar faktiskt, för mig gör de det. 
 
Jag är bara 18 år. Jag vet inte så mycket egentligen. Ganska skönt. Så kan jag känna ibland, att jag är lyckligt ovetande. Men ändå är jag ganska smart, det säger pappa. 
 
Efter ikväll, när jag är klar med att blicka tillbaka, ser jag fram emot allt som kommer. Nya äventyr och allt vad det innebär.

Go hard or go home

Kategori:

Fick lite inspiration av en klasskompis igår. Skrev en lista på allt som finns kvar att göra innan betygen sätts 31/5. Är ju en del. Kommer ha många mental breakdown innan jag kan göra fetaste krysset över hela listan, MEN vi ska klara det! Och jävlar vad vi ska sjunga högt utanför skolans portar "fy fan va vi är bra" . IN I KAKLET!


You're the apple of my eye

Kategori:

Sliter med det mesta, i nuläget är det biologi och har setat konstant i fyra timmar. Fler blir det säkerligen. Kan inte ens beskriva hur jag känner för skolan just nu. Det känns som att om man ska hinna med allting och göra det bra så skulle man behöva låsa in sig i en underjordiskgrotta och tvångssvälta sig själv för att inte spilla någon tid. Men det funkar ju inte riktigt så..

Istället får vi glädjas åt det varmare vädret som entrar Lekke och inse att 59 dagar kanske går ganska snabbt ändå. En annan skön grej är att pappa köttar första grillningen för i år just i kväll, holy moly me oh my. Gaaanska gott.




När jag faller orkar du för två?

Kategori: Allmänt




Det spelar ingen roll
om Du håller mig hårt
Ingen kommer att
minnas om 100 år
Jag är rädd att man glömmer
glömmer allt
Som vi glömde att vi
älskade varandra
 
-KENT

Nivån

Kategori:

Stratade upp gårkvällen med megamiddag hos Malin, hur gott som helst och suuuupermys med tjejerna!

Brinnande shots en helt vanlig lördag är ju inte fy skam de heller. Bra kväll!






Du och jag håller andan

Kategori: Allmänt

Smider kvällens planer. Kanske att dessa planer utvecklas till en utgång. Mongot kände för lite shotrace och som hennes wingwomen känner jag mig tvungen att ställa upp så att säga. What to do.

Slutat räkna dagar

Kategori:

Och det är nu jag inser hur ensam jag är.


Fieldtrip

Kategori:

Har vart med klassen idag på utflykt. Vi drog en repa till Forsmark för att kika in kärnkraftverket där. Är verkligen positivt överraskad! Var inte alls sugen på att hänga med först. Men det visade sig vara väldigt intressant!

Vi fick inte gå in och kolla på reaktorerna, men däremot fick vi kolla in deras konstgjorda sjö där kylvatten från generatorerna gick ut och vidare till Östetsjön. Sen fick vi även åka ner och kolla förvaret. Där samlade de gamla arbetskläder, verktyg osv som fått radioaktivstrålning på sig. Detta låg 50 meter under havsytan och jag var rätt shaky när vi åkte ner, sen var det mest bara coolt!





Nåt som käns

Kategori: Allmänt

Levererar en Luxbomb lite sådär oväntat på onsdagseftermiddagen.
 




























#nofilter
 
Tänk att även denna dag kunde locka fram ett skratt så här på kvällskvisten. Underbart.

Your fear

Kategori:

Skola igen, rutiner igen. Måste ändå säga att lovet har känts jättelångt. Amen to that! Har ändå inte gjort supermycket saker.. Varit ute i solen, tränat rätt mycket, hunnit med några utgångar och så. Sista lovet innan studenten, sjukt egentligen men jag är nöjd!

I eftermiddag slår jag till, då beställer jag min balklänning. Aaah.


Dumma korståg mot en lika korkad stad

Kategori:

Har nyss droppat Bollen vid skavsta. Eller ja.. nyss och nyss. Hon lär vara framme i Lux nu garanterat. Känns konstigt att det nästa gång vi ses bara är dagar kvars tills jag ska bära den där förbaskade vita mössan på mitt huvud. Ingenting annat än stört.



Nu, iväg mot nya äventyr.

Ingen lösning men ett spår

Kategori:

Onsdag idag tydligen, ligger en dag före i huvudet och det är sjukt förvirrande.

Stressade upp till frisören imorse, stackare. Jag måste vara varje frisörs värsta mardröm, speciellt imorse. Hagrid de luxe för att jag sovit i en inbakad fläta som jag inte hann ta ur på morgonen. Oh my. Men men, nu är det snäppet fräschare i alla fall!

Körde en långprommis på isen nyss också hur skönt som helst ute ju! Mys.




If you care

Kategori:

Har fått äkta friskluft idag. Gått upp på ett berg och grillat korv. Fin fint. Kom hem och drog en löp med syster. Det var ju inte igår direkt. Hehe.

Avslutar dagen med hockey, ja varför inte.