iidasoderstrom

Så blir det fel ändå

Kategori: Allmänt

Det där är jag ja, juste. Kommer ihåg när det var lätt.
Jag tänker för mycket, jag är alldeles för arg och jag tar allt på för stort allvar.

Men det är jag. Jag behöver bara lite hjälp, en knuff i rätt riktigt. Då kanske vi till och med kan vara bra tillsammans. 


Om du vill ha mig så säg till för själv vet jag inte vad jag vill

Tävlar med en stad jag inte känner

Kategori: Allmänt

Hemma. Har sett Sverige susa förbi medan lasselistan rullade på repeat, jag och mina förbaskade tankar. Ganska fint ändå, även fast killen brevid hade en lite för välanvänd flanellskjorta, sov hela vägen och tog lite väl mycket plats. 

3 dagar av drottninggatan, jag är mätt. Några fina plagg har fått bosatt sig i min garderob, jag är nöjd. 

Strax efter la han på

Kategori: Allmänt

Har precis packat för 3 dagar i Stockholm. Jag har ingenting på "måste ha" listan, och vi har inte direkt något inplanerat. Vi tar det som det kommer helt enkelt. De första dagarna kommer det endast vara jag, Emelie och Lovisa sedan kommer Sofie på lördag för att joina crewet. Kul jul.

Inatt blir det bortamatch, off we go.

Stenar mot glas

Kategori: Allmänt

Drog hem viktiga vinster i kubb och med andra ord den där kvällen. Fint, de va en fin kväll. 

Semester då, ja hur är det egentligen? Långtråkigt, segt och tröttsamt. Ja nästan så är det iallafall. Har spenderat dagen med en utav mina 1800-tals romaner vi måste läsa under sommaren. Inte så vidare värst roligt. Mindre roligt är också att jag förmodligen lider utav någon typ av lässtörning, 2 kapitel har jag plöjt idag, 60 sidor. Men det tar ju sån tid. Säkert mellan en och en halv/två timmar, det MÅSTE ju vara något fel. 

Hursom, imorn bokas biljetter ner till Stockholm. Jag, Emelie, Sofie och Lovisa. Vi får se vad huvudstaden har att bjuda på, det här kan bli bra. 
                                                             Jag och Emelie på nyår 
 

Let it breeze

Kategori: Allmänt

Sov jättelänge imorse, kom ju hem två igår så de behövdes nog. Vaknade och det första jag såg var blå himmel för första gången på väldigt länge. Dagen har vart lugn, solat och snorklat, kan dock meddela att det är alldeles fför kallt i vattnet till dom som inte redan visste det. Är nästan fortfarande lite frussen trots att vi hade våtdräkter. 

Kvällen kommer spenderas i Fornby med lite vänner. Mys. Hoppas nästan på lite kubb ikväll (kubb och bowling är det enda jag kan slå Calle i) för att få känna den där over the top känslan (bara för de kommer jag säkert förlora, men men). Justja! Har klänning på mig ikväll, tack vädret. Äntligen en fin kväll!
(Neeeej ni har inte kommit till nya metrologbloggen)





 

I can almost see the sky

Kategori: Allmänt

Hade jättetrevligt igår på släktträffen. "Sist jag såg dig var du såhääär liiiiten!!" "Men gud vad stora ni blivit!" och "(random släkting) - grattis till studenten! (jag) - eeeh, de va hon ------>" är ju standard. Det hela ägde rum hos mormors bror och hans fru (Kjell och Eva). Dom bor på en jättefin gård en bit utanför Avesta. Verkligen hur mysigt som helst med hästar, katter, påfåglar och diverse djur. Vi satt i stugan på deras gård och umgicks, pratade och hade trevligt. Det bjöds på god mat och jordgubbsvin. Underhållningen var tipspromenad och urspårade utklädnader. Höjdpunkten var lite senare när jag, Olivia, morfar och Kjell smög iväg och tog upp lite kräftburar de hade satt ut tidigare. Olivia - Hihihi jag blir som ett barn igen. 

Här får ni lite smaskiga bilder. 
 

Ingen bryr sig

Kategori: Allmänt

4 dagar kvar av jobb, härda uuut. Nej, så ansträngande är det ju faktiskt inte. Det går bra det här. Har däremot blivit beroende av logo quiz.. tror jag har 5 olika appar, känns inte okej. Det värsta är att jag är inte speciellt bra på det heller.

På fredag blir det släktträff och jag ser fram emot det faktiskt 
-Det märks att ni är tjejer som tycker sånt är kul... 
Ja, de va ju en jväla tur. 

Nu ska vi ut till Fornby och käka middag i fulvädret. 

Jag borde sagt igår vad jag kom på här om dan

Kategori: Allmänt

Dagens aktivitet blev gokart i Mora. Jävlar i mig vad kul det var! Fick värsta kicken och var helt skakis efteråt. Övningskörde dit och hem också, liiiiite kontrast att sätta sig och köra bil när man brassat gokart precis innan.

(Pappa) - Ida! Det här är inte gokart, nu kör du bil!!
Ja jaaaaa

Snart blir det några timmars jobb och imorgon har jag en ledig dag.


Några smulor till duvorna min vän, sen går vi hem

Kategori: Allmänt

Krigar på på hockeyskolan. Ett sommarjobb som passar mig mer i smaken än gata/park, men kul hade jag allt där med. Sista jobbdagen infinner sig på fredag nästa vecka, underbart. Sedan blir det sommarlov på riktigt! Jag hade tänkt hinna med mina vänner, måla lite i Fornby, familjeaktiviteter och förmodligen en sväng till Stockholm. Lite skönt sådär. 

Annars har jag väl mest jobbat på.Veckans höjdpunkt var heltklart vårt skinny dipping i Byrviken i lördagskväll, standard. Fler ska vi hinna med.


 

Nyponbuskar, nyponbuskar, hela vägen nyponbuskar

Kategori: Allmänt

Mitt jobb är sannerligen intressant. I mina arbetsuppgifter ingår bland annat att rensa taggbuskar av olika slag. Detta kan sluta lite hur som helst eftersom man helst inte vill ha en rymddräkt på sig i outhärdlig hetta så man kör liksom på upprullade shorts och t-shirt ändå. Idag fick historien ett sorgligt slut. Mitt offer var en taggbuske inne på ett dagis, SPEGEL sa busken och plötsligt var det jag som var offret. 


Detta är ändå bara en liten del av min underarm, liknar calle cutta lite överallt på hela kroppen om man säger så. 

Fred och kärlek

Kategori: Allmänt

Bilder från P&L!!


Inledde det hela med att råka ha valt "lika" outfits, världen går under enligt Emelie. 





Längst fram, skönt snack runt omkring "Lasse är inte bara musiker han är en gud". indeed


Henny är på hugget som vanligt. "Inga sura miner man får gö va man vill me Polackens kusiner"



UTMANING, Utmanade Henny att köra med pantamera trosor utanpå jeansen under hela Mumford, succé.




Inne i  camp dungen drägg :) :)
 



Träffade på miss Blick

Melissa, say no more


Hoffmaestro levererade, fick dock höra att de var dåliga om man jämför med deras spelning på peace 2010. Börjar ju undra hur urspårad den var.



Genom hela stan

Kategori: Allmänt

Hemkommen från P&L och jag har haft det så jäkla bra. Har dåliga mobilbilder som jag ska dela med mig av när jag hittar min usb sladd, fram tills dess får ni nöja er med lite text istället. 

Topp 3 konserter:
Winnerbäck
Melissa Horn
Hoffmaestro
Helt klart. Har upplevt magiska ögonblick som egentligen inte är så stora i sig men som gav sån känsla. 
 
Stod längst fram på Lasse, herre, då mådde man. Inge bra till en början, magiskt avslut. 
Kände mig som ett med Malissa Horn, vartenda ord i varenda låt satt som en smäck trots min overkligt hesa röst. 
Sett en outstanding öppning av Kent.
Sett Maggio dra upp först Petter sedan Daniel Adams Ray på scenen. 
Dansat till Dada life, chillat till Laleh och sjungt med till Timbuktu. 
Lite plock sådär, och mycket mer än så har vi hunnit med. Campingen var en klass för sig, öl, lera, skräpmat,  äckliga bajamajor och en dålig raggningsreplik följt av en annan. Men fan vad roligt jag har haft!
 
Peace and love, vi ses nästa år. Du gör mig aldrig besviken.