iidasoderstrom

När du står på toppen och tittar ner, när det är ljust vart än du ser, när du har vunnit

Kategori: Allmänt

Just nu står jag säkerligen inte allt för långt ifrån Lasse, sjunger högt och upplever något stort jag sent eller nära nog aldrig kommer glömma. 
Vi har såklart redan upplevt Timbuktu, Dada Life och laddat bössan med Uggla. Svårtoppat. 
Antar att vi bara köööör. 
(haha tidsinställt, kult ju. Nu är det som att uppleva allt 3 ggr! Först när jag skriver hur jag tror att det kommer vara, sedan verkligheten och sist när jag skriver om hur det verkligen var.)

Men jaaa, tappat bort alla Lasse bilder :( Then Lasse text it is

En söt liten flicka, utan hjärna

Kategori: Allmänt

hejhejhejhejhej Gaaah, är sjukt taggad. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen! 

Vaknade upp med min onda hals imorse igen. Strepsils och te, say no more. Om vi bortser från den lilla detajen så är allt så braaa. Har precis packat klart väskorna och bilen mot Falun går klockan ett. Sedan vidare till Borlänge. Det här ska bli en sån grym dag. I promise you. 
Lasse here I come! Mellan dig och mig, kör lite sköna låtar och skippa den nya skiten!!
 

Is this love

Kategori: Allmänt

Festival feber indeed

Kategori: Allmänt

Det här är inte sant. Halsont från hell när jag vaknade. Har varvat glass med te, halstabletter med livervis av vätska sedan klockan halv sju. Värmd vetekudde runt halsen konstant. Ska fortsätta att kurera mig hela dagen och hoppas på att det här släpper! 

Om jag känner mig bättre ikväll blir det mys med tjejerna, uppladdning inför vad som komma skall. 

Festival feber i fredens och kärlekens tecken

Kategori: Allmänt

Gjorde något väldigt impulsivt idag. Fixade camping till våra festivalpass. Det känns inte bara kul, det känns helgalet och rätt också. Stalkar sönder klarts hemsida men inte fan vill det sluta regna för det. Sorgligt men sant. Men heeey, har nämligen hört att det inte finns några dåliga väder bara dåliga kläder så vi kör ändå! Har inte riktigt fattat att allt redan har dragit igång, och här ligger jag i sängen och hoppar över två dagars kalas och svinigheter. Lugn ba lugn, det känns helt okej. Väntar gära på att regnet upphör, eller vänta vem försöker jag lura?

Haft en skön dag med J och L. Vi hade en pannkakslunch som hette duga skapade grymmaste spellistan på spotte som vi kunde döpa till PEACE AND LOVE 2012, och massa plansmideri. Det är någon slags magi över det hela som inte släpper och jag gillar det.
 
2 days
 

En midsommarnattsdröm

Kategori: Allmänt

Ååh, hade en sån härlig midsommarafton! Vi startade upp redan tidigt på morgonen med att plocka blommor och binda kransar (att min redan var rutten när jag begav mig iväg för grillning är en annan femma). Sedan ett besök hos mormor och morfar. Kvällen närmade sig och vi cyklade mot Lycka och Malin. God mat, god dricka och härliga vänner. Dansen kring stången är ett årligt måste, vi hann precis in till Leksand lagom till små grodorna. En hejdundrande dansfest med LÄTT över 1000 pers avslutades och strövningen på Noret blev ett faktum, TILLS.... vi kom in på udden. Like a boss, ganska nöjd tjej (och jaa det var 95or, 96or och till och med 97or som också kom in, eller ja kom in och kom in, plankade BUT STILL). Dansade och hade sjukt kul med Malin och Linnéa, svårtoppat. 

En härlig kväll som avslutades med mys i en homemade dubbelsäng av två 90 sängar, inget att klaga på. Kvällen får 4,5/5, kanonkul.

(Konstigt är ju att värdinnan Malin inte fastnade på en enda bild på min mobil..)

Tack för en kul kväll allihopa, PUSS på er. 
 

Hon vill va skör och trasig

Kategori: Allmänt

Två jobbveckor avklarade, skööönt. Slipper jobba imorn och känner att humöret är på topp. 

Vaknade sjukt tidigt idag och har inte kunnat somna om, halv sex.. Tack för de. Men de kanske var bra, jag ska hinna med massa saker idag. Affärerna öppnar klockan åtta, då ska jag hänga på icas lås innan alla galna turister vaknar ur sin husbilsdvala. Ska handla det sista inför ikväll, sedan blir det blomplockning och kransbindning sen måste jag cykla till Lisselby så mormor kan sy upp min klänning jag ska ha på mig ikväll. Fullt upp med andra ord. 

Har en skön magkänsla inför kvällen, till och med vädret ser lovande ut. Must be a good sign.

Ovanligt grå

Kategori: Allmänt

Marry me James Morrison? Är allt jag har att säga om gårdagen. Skön kille. Förstod först i efterhand mellansnacket han tog innan "you give me something", han hade fått frågan om låten handlade om klamydia flera gånger. Ganska kul. Fast de blir ju inte kul för er som inte var där. Känslan. Skön kväll som slutade med fika på långbryggan i Rättvik med mamma och Olivia. Mys. 

Kvalle tid med mormor, morfar, moster och minsta kussen nu. Det här kommer bli en bra dag. Puss och hej

There's so much craziness surrounding me

Kategori: Allmänt

Har nu delat ut glassar, och i och med det glada miner, till nära nog halva Leksand. Känns som att dagens goda gärning är avklarad (eller kan man säga så om man får betalt för jobbet?? vi säger väl det). Snodde med mig ett lass glassbåtar hem också, blir nog väldigt poppis skulle jag tro. 

Vädergudarna står inte på vår sida ikväll kan jag säga, regn, regn och åter regn. Snart bär det av mot dalhalla och James Morrison. Det ska bli så mysigt!

Du berätta att du sakna mig inatt, det gör jag med

Kategori: Allmänt

Jag ska börja tredje ring och jag är fortfarande vettskrämd varje gång jag tvingas somna ensam hemma. Funderar på att skriva en insändare till KP, "Hej, jag är en tjej på snart 18 jordsnurr. Jag är rädd för att somna ensam :(. Är det någon som känner lika?". Näääästan. Förstår inte var det kommer ifrån, jag gillar ju att vara ensam i övrigt.. råkade till och med kläcka ur mig till chefen att jag är osocial första dagen på nya jobbet. Way to go Ida.
"god natt" som dom säger. Vi får väl se hur god den blir.

Det stod att du var snygg men du är ful

Kategori: Allmänt

En vecka är avklarad och jag börjar inse att jag kommer fixa detta! 

Har kört lite med pappa nu på kvällen, körkortet känns långt bort. Likaså födelsedagen 12/12 som kommer föra mig in i vuxenlivet. På ett sätt känns det skönt att slippa alla "viktiga" grejer, men alla saker som hindrar för att man inte är 18 gör mig galen. 

Hursom, Lekketown bjuder på finväder och jag känner att en promenad är ytterst aktuell. Behöver rensa lite i huvudet också, jag menar nu för tiden rensar jag ju mest bara ogräs. Björne får följa med i lurarna och liva upp stämmningen. Mm så får de bli, men först middag.

Jag var blåögd och dum

Kategori: Allmänt

Imorn har jag klarat av första veckan av nya jobbet. Herrlich, bra med slit kan jag meddela. Ligger i rabbaterna iförd varselkläder och attackerar ogräs med spade och gummihandskar i högsta hugg. 8 timmar om dagen, 7-16 med 30 min frukost och 30 min lunch. Har vart med om roligare saker. MEN tiden börjar gå lite fortare nu och jag tror jag börjar komma in i det.

På lördag ska jag jobba nån timme också. Ska dela ut glass i stora lass på invigningen av kajen, i reflexkläder. Såå om ni ser någon lysgul filur med en glassbåt i handen är det förmodligen jag, tyvärr. Haha nej då. Kom å ta en glarre vettja!
Hej trött tjej. Har blivit skelögd på senare dar också. Kult

Studenten

Kategori: Allmänt

Efter en hektiskt vecka sitter jag nu i soffan och känner mig lite tom. Olivias student är över och sommarlovet har börjat. Imorgon börjar jag jobba, två veckors slit på kommunen sedan en veckas ledigt för peace and love sedan tillbaks för en vecka till. Sedan tre eller två veckor på arenan, vilket känns helt okej med höjd lön och grejer. Och det är väl ungefär så första delen av min sommar ser ut. 

Känns så otroligt konstigt men sååååå skönt att inte ha någonting att tänka på angående skolan (förutom två 1800-tals romaner som ska läsas, MM är tillbaka.. suuuck).

Två bilder från Olivias student, är så glad för hennes skull. Kunde inte hålla tårarna tillbaka. Fina syster.

Olivias bal

Kategori: Allmänt





VI HAR BARA ETT ÅR KVAR!

Snälla söta rara underbara

Kategori: Allmänt

Känner att nu kan jag andas. Äntligen.
Har vart hos doktorn idag och kollat upp någon konstig knöl bakom örat, som vanligt fick jag inte speciellt mycket hjälp. Visserligen går jag natur men när doktorn ENDAST pratar latin och inte låter mig få en syl i vädret kan jag inte låta bli att bli arg. Fick diagnosen nackspärr. Tack för den. Fuuuuuuuuu

Hur som helst, inga sura miner för idag är det bal! Min fina fina syster ska äntligen få klä sig i den fina rosa skapelsen mormor har sytt och jag är så avundsjuk. Mitt uppdrag är att vara fotograf, vilket jag inte alls har något emot, tvärt om. Ååh det här ska bli så kul!