iidasoderstrom

Glömma, hela jävla veckan

Kategori: Allmänt

Allting i skolan är klart och VI HAR BARA FESTEN KVAR!! Det är så sjukt att jag inte kan förstå det själv. Jag är så jävla stolt över mig själv, att jag valde natur, att jag fullföljde hela utbildningen och att jag kommer gå ut gymnasiet med fler MVGn än VGn och inte ett enda G. Som vi alla har slitit och nu är det så jävla värt det. Ger mig själv en fet jävla high five och smygstartar firandet med Pisakväll. S å  jä v l a  b r a. Nu kan ingenting förstöra. 
 




 

Varför längtar du

Kategori: Allmänt

Jag måste bara. 
 
"Han liftade med en polisbil för att hinna ge mig en nyårskyss och jag var så lycklig att jag varken hörde eller såg fyrverkerierna."
 
"I November slutade vi vara ihop. Svart vinter och tunga skor. Min bästa vän och vår fina värld. Borta på en helg när han var i ett stormigt New York. Sågs några gånger men allt var: så. himla. omöjligt. Jag skickade så många brev trots att jag aldrig fick några svar. I februari åkte jag till hans etta. Kysstes så hårt som det går. “Du slutade aldrig höra av dig. Alla brev. Om inte det är kärlek så vet jag inte vad”. Så sa han till mig. Det är mars nu och jag tror bestämt att vi är ihop igen. Att få tillbaka min finaste vän och kärlek är det bästa som hänt mig 2013."
 
"Mitt i allt arbetssökande och studerande, bland tomma plånböcker och vardagar som ibland bara flyter in i varandra, där den ständiga vuxenångesten ligger och flämtar runt hörnet och bidrar till oroliga nätter med knappt någon sömn. Mitt i allt detta så drar han mig hårt intill sig, omsluter mig helt med sina tatuerade, vackra armar och viskar:
 “jag brukar tänka, att om jag inte hade studerat media så hade jag aldrig träffat dig, och det är värt alla studielån i världen.”"
 
"Jag såg en ung man på väg till en klubb en lördagsnatt, sjukt jäkla snygghetläcker. Sen, ett par tre veckor senare, såg jag en bild på honom på Facebook och fick reda på vad han hette, hittade hans telefonnummer på eniro, smsade “hej du vet inte vem jag är men du verkar cool!”
Och nu sitter jag på hans balkong medan han lagar hamburgare inne i köket, tror det kommer bli en fantastisk vår."
 
"På förfesten, när jag precis spöat alla hans kompisar i Guitar Hero. När sista tonen ebbat ut och alla andra stojade och gapade runtom i rummet, då han reste sig upp från soffan, gick fram till mig och bara såg på mig. Alltså den blicken, det fåniga leendet. Har aldrig nånsin sett en människa se så oändligt, filmiskt förälskad ut. Han var så stolt så han kunde spricka. Sen kysste han mig."
 
 
 

Här är världen här är livet

Kategori: Allmänt

Älskar den här dagen så jävla mycket. Massa hyss i skolan, fixat det första lakanet och efter det sista plugghänget för gymnasiet. Känns så jäkla sjukt att skriva det sista provet imorn. Helt stört. 
 
 

Du står i frontlinjen igen

Kategori: Allmänt

Krigat på bra idag vill jag lova. Huvudet var någon helt annanstans än där det skulle vara, man måste räkna med såna dagar också! 
 
Tänkte försöka sova tidigt ikväll, har blivit alldeles försent flera veckor i rad ett tag nu. Ska försöka göra ändring på det, känns som man kommer få nog med sömnbrist de kommande veckorna ändå som det är. Men fy satan vad taggad jag är, sjukt redo. 

Tills solen ändrat färgen i mitt hår

Kategori:

Hoppar skolan och kör istället ett pass på mases dagen till ära. Sen ikväll lär jag hem och panikplugga till de absolut två sista proven som infaller på onsdag.

Igår var det klänningvarmt.


Bara sånt som man kan mäta kan jag förstå

Kategori: Allmänt

Började helgen med en grillkväll hemma hos mig. Riktigt mys faktiskt. Sedan blev det lördag och förkaka hos Emelie och efter det legends. Kom hem runt halv tre tror jag vaknade sjukt obakis imorse (vet inte hur det kan ha gått till, omöjligt typ) så drog en löp längs vattnet och stannade till hos mormor och morfar på vägen hem. Slutar aldrig förvåna mig själv. 
 
























 

Jag saknar dig mindre och mindre

Kategori: Allmänt

jag har glömt dig en vacker dag. 
 
Har haft en sån obeskrivligt bra helg! Stört verkligen. Nu iväg på middag hos mormor och morfar!
 
 
//Glader
 
 

Som en skugga

Kategori:

Jag är ful, men du är fulare. Du gör mig chanslös.

Fick MVG på projektarbetet och det känns så. jävla. bra! Imorn är det en vecka kvar tills jag skriver det sista provet någonsin under min gymnasietid. Jaa det var ett jävla tjat, men ni fattar ju.



Du frågar mig vad kärlek är men jag vet inget om det där

Kategori: Allmänt

Allt verkar bara så lätt, de är det inte. 
 
"Jag skrev att jag saknade honom, ett och ett halvt år försent.
“Jag saknar dig också” skrev han.
Nu hånglar vi i varje gathörn."
 
"När jag firade in nyåret i stockholm på en hemmafest på lilla essingen, med så gött folk och en fransk snygging som kysste mig på tolvslaget. Efterfesten på Under Bron. Veckorna efteråt. Alla kyssar, cigaretter och vinglas. När vi dansade på klubbar, när vi hånglade i gathörn och när han sa att han älskar mig."
 
 
"För ungefär en och en halv månad sedan hade vi vår första date. Inklämda i ett hörn på Carmen, omgivna av oset av flottiga pommes frites och blöta kläder hånglade vi med bordet och våra tomma ölglas mellan oss och nu har vi varit vi sedan dess."
 
 
"Att det gick en hel dag utan att jag tänkte på honom."
 
 
"När en kille som jag träffat några gånger sisådär smsar en sen kväll och frågar om jag och Molly vill komma över. Molly är min lilla tax. Blev lite småkär bara av tanken på att han förstod att hon kommer med mig, att hon inte prioriteras bort. Han visste liksom att det är hon och jag against the world, men han ville bara vara med på ett hörn."
 
"träffade en pojke från kosovo med smilgropar på en bar. han lutade sig fram och ville känna i mitt hår."
 

Du är precis så svag

Kategori:

Orkar ingenting, ingenting seriöst i alla fall. Nu kan det vara såhär.





En vaggvisa du sjöng en gång

Kategori:

Shorts fast klockan är sent. Kent i lurarna innan sovdags och en fin känsla i kroppen trots att vattenmelon får mig att tänka på nåt helt annat.

Det infinner sig en skräckblandad förtjusning när jag tänker på att studenten varken är många veckor eller dagar bort. Så konstigt bara, men ändå så jävla bra.




I ditt öga dansar stormar små

Kategori:

Bra helg, fruktansvärt bra helg. Tågar mot hemmaplan, ändå en rätt trevlig söndagssyssla att se Sverige susa förbi.



Som förändrar mitt liv

Kategori:

Tallest man var grym igår! Helt sjukt, lyckorus i kroppen konstant. Så jäkla bra slit av Vidar och Lisa, helt fantastiskt!




Nån som gör dig glad

Kategori:

Vilken grym dag, vill typ aldrig att den ska ta slut! Solen tar verkligen fram det bästa i oss.

Upptäckte imorse att en strumpbränna placerat sig så vackert över mina anklar. Att ens nåt sånt kan göra en glad? De gjorde det i alla fall! Sedan var min lilla promenad ännu ett litet glädjemoment, allt blir bättre med sol!

Hängt lite med Jenny och Joar nu efter skolan, planerat kvällen lite! Vi ska träffas och mysa lite innan tallest, sen drar vi dit och hoppas på en grym spelning med uppehåll tack :)







Vad skulle vi annars göra?

Kategori:

Projektarbetet är finito, amen to that!


Jag kan gå utan dina andetag

Kategori: Allmänt

Bita i det sura äpplet, så vardagen tacklas just nu. Men jag lever ju, ett surt äpple blir ju sött om det får mogna ett tag, ni vet. "Och även om saker är skit nu så märks det ju kanske inte direkt på mig som person. Jag är ju inget vrak direkt".
 
Annars känner jag dock för att fly Leksand för helgen och så får det nog också bli! Tallest man på fredag och nygamla äventyr på lördag känns lovande. Tiden får visa vad det blir. 
 
Känner mig också skyldig till att uppdatera er om mitt skolarbete, idag har vi exempelvis slitit arslet av oss med projektarbetet, som förövrigt endast behöver en touch av sidnummer och fix och trix innan vi kan lämna in det nästa vecka. Känns förjävla skönt. 2 riktiga- och 1 hemprov på det sen hade man väl gjort gymnasiet. Känns ju en gnutta surrealistiskt. 

Med men ändå aldrig riktigt där

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från Millan som testat balfrisyr och smink. Helt underbart att känna att man är i goda händer! Känner mig hellöjlig när jag ligger här i soffan i mjukiskläder men superfixad. Så vi gör det. Är i alla fall mega nöjd så nu kan jag sova lugnt!

Annars längtar jag sjukt till helgen nu faktiskt, tallest man, kommer bli grymt.
 
 
 
 

In i dina tankar i ditt huvud står jag fri

Kategori:

Nu handlar allting om att bli lycklig, utan allt det gamla. Göra det sista i skolan, våga mer, tänka mindre, ni vet. Klart vi ska klara det här, tunga dagar ska påminna mig om varför och att allting ändå är till min födel, för så är det.

Jag har klarat det förut.














Sen aldrig aldrig mer

Kategori:

Sista.





Tänk på vad du gör, allt har ett pris

Kategori:

Blir så trött på människor som är så fokuserade på sig själv att de inte kan tänka på hur deras val påverkar människor i deras omgivning. Vissa har verkligen ingen gräns.

Jag har fått lov att bli van vid att bli besviken, men när det inte ens handlar om mig längre blir jag nästan ännu argare.

Skönt att slippa.


I Stockholm

Kategori: Allmänt

Vi anlände till Henkas lägenhet på Söder i torsdagseftermiddag. Drog ut nästan direkt för att leta föda, efter det hem igen och fixa lite för att senare dra in till stan. Anna tyckte vin var väldigt gott sådär mot kvällningen och fick i sig liiite för mycket, däckade, och vi andra drog in till stan. Gick till nån bar och tänkte att standarden måste höjas. Anna hörde av sig och mådde bättre, hon ville också åka in. Problemet var bara att vi hade låst båda låsen, så Anna kom inte ut. Utan att riktigt tänka på det mer så gick vi till en klubb där det visade sig vara studentskiva, riktigt jäkla kul alltså. Sen slår det oss på bussen hem att Anna är inlåst på högsta våningen utan mat och allting, det enda som fanns i kylen var alkohol och ketchup. Vi borde bli nominerade till årets bästisar. 







 
Ny dag nya tag.
Strosade omkring på stan, stannade till i fina Kungsträdgården, åt mat i gamla stan och handlade lite. Jag, Henny och Anna åkte hem tidigare för att samla krafter till kvällen. Kvällen kom, vi drog till wooken och hängde där ett tag, träffade lite folk och senare blev det Collage för våran del då vi hängde med några killar som fixade in oss gratis. Också riktigt kul kväll om man bortser från vissa händelser (som alltid)!
 






















 
Avslutar med denna, säger allt.
 

Alla känslor slog och sprängde

Kategori:

Har haft sjukt jävla roligt och jag lovar att dela med mig av lite storys sen när jag kommer hem. Sitter på en lökig buss nu några timmar, lyssnar på kent och kollar bilder. Duger.


//Så här ser jag inte ut idag. Peace!

När man ser att det blöder ja det är först då det gör ont

Kategori:




Du skulle sälja din själ för att få stanna där

Kategori:

Med ett lite mer lättat hjärta kastar vi loss för en tripp mot Stockholm.

Det här måste bli bra.


Du får gärna avsky mig

Kategori: Allmänt

Krigat igenom dagen. Två "prov", inget kändes bra. Hade inte pluggat alls, så får skylla mig själv. Man har sina dagar. 
 
Istället har jag tagit tag i ett biologiprojekt lite smått nu på eftermiddagen, men även ägnat mig åt att redigera bort mina ögonbryn på en bild, hur kan några hårstrån ha så stor betydelse? Fattar inte. Grymt fult. 
 
Ska bli så satans skönt med långledigt nu alltså, ni fattar inte. Komma iväg, tänka på annat och leva loppan. Jag och tjejerna tar nämligen vårt pick och pack och bosätter oss i Stockholm för några nätter, underbart var ordet. Innan det ska jag jobba ett frukostpass på mases imorn. Ikväll har jag fått i uppdrag att hämta Agge från träningen och hänga med honom, piece of cake.
 
Resultatet: fiiient.


 
hejhej
 

Jag hatar dig du är

Kategori:

Behövde det här. En dag av, tänka lite, komma fram till en lösning. Nu känns det helt plötsligt bra. Lite sol på det och jag är nästan övertygad.

Fram till studenten från nu: inga krav, ingen stress och ingen press, ta allting för vad det är. Vi klarar det sista om vi gör det tillsammans.




Första gången som

Kategori:

Om 11 dagar ska jag få se tallest man och jag är inte ens glad. Inte ens nära glad, faktiskt ganska ledsen, nästan snudd på förstörd.

April kom tillbaka, snälla. Maj du ger mig ångest ända ut i fingerspetsarna.




allting går sönder till slut det är bara en fråga om tid

Kategori:



Det går väl hand i hand

Kategori: Allmänt

Sitter här och försöker få rätsida på min rapport om scientologi. Förundras över hur olika vi alla är. Att folk verkligen kan tro på att jorden blev bebodd på grund av att en rymdkejsare förde miljarder människor till jorden i asstora rymskepp för att avbefolka sin egen galax för att den var överbefolkad. Nej, omöjligt. Ännu konstigare är att folk tar lån på flera miljoner för att gå alla kurser och klara av alla steg inom scientologiläran. Hur kan det gå så fel?
 
Annars har jag setat ute i solen och pluggat lite fysik, gick väl sådär. Skräll. 
 
Hoppas på en fika lite senare med Malin.B, längesen vi hängde nu. 
 

Du är min hjälte för du vågar vara rak

Kategori: Allmänt

Vet inte riktigt vad jag håller på. Det visar sig väl. 
 
Om inte annat så lägger vi ta mig tusan i sista växeln i skolan nu, många prov och inlämningar kvar att avverka, men helvette vad vi ska kötta. Kommer gå asfort, det lovar jag er. Om en månad är betygen satta och vi har fått vår dom, sommaren kan börja, slitet och allt kul lika så. Ser fram emot livet denna torsdagskväll. 
 

Där omkring

Kategori:

Hade en kanon valborg trots att jag tog det lugnt och dessutom gick hem när de andra drog vidare på festligheter! Vi körde knytis hemma hos Bella, maten var en äkta succé och så även efterrätten!