iidasoderstrom

Traditionellt

Kategori: Allmänt

Helg och fest, skräll. Haha. Finns inte så mycket annat att berätta om.

I fredags vankades det fest för Henny och Jenny som båda har fyllt/fyller 20, 40 årsfest med andra ord! Riktigt kul kväll. Brudarna önskade sig inte paket utan ostället att vi skulle skänka pengar till cancerfonden ♡ så himlans fin tanke. Jag och Anna ville ändå ge någoting roligt så vi gav dem glowsticks och gnuggisar (som ej funkade men i alla fall), himla bra påhitt som livade upp festligheterna rejält!


Lördag och midsommar i Lundbjörken! Lovade Anna för cirka ett halvår sedan att följa med på det, sagt och gjort! Trevligt att träffa nytt folk, skönt häng trots regnet verkligen. Somnade rätt tidigt där på natten, men med all rätt kan jag känna eftersom vi hade hållt igång sen klockan 14.00! Killarna hade lagt ner mycket själ i ett äkta beerpong bord. Hål för muggarna och en egentryckt beerpong logga. Sjuka. Blev några matcher och jag och Anna var oroväckande bra!



Midsommar

Kategori: Allmänt

Fantastisk vecka hittills, en dag av midsommarfirandet återstår och sista energin ska läggas på ett grymt avslut på denna vecka!

I onsdags blev det middag hos Jojo:




I torsdags förkaka på strand och sedan en liten utgång på det. Dansa för livet och legends:




Igår midsommarafton och vi låter bilderna tala:


















Skisser för sommaren

Kategori: Allmänt

Vilken jäkla dag alltså! Har självklart spenderat den i solen med massor av olika aktiviteter. Bland annat årets första dopp, kolla på balen och glass på kajen. Perfekt.








Vi ligger tysta i en krater ler

Kategori: Allmänt

Två promenader, oräkneliga telefonsamtal, stressstressstress på jobbet. Men nu väntar två lediga dagar, gr8 på ren Svenska!

Studenten, midsommar, semester. Älskar att längta och ha allting framför!











Jag måste veta hur det går

Kategori: Allmänt

I helgen har Mongomalin bott hos mig. Lite som att ha ett adoptivbarn! Vi har shoppat, roadtripat, spelat minigolf, grillat och myst. Hur kul som helst att träffa henne igeeen!

Idag har vädret levererat ordentligt så jag har tillbringat eftermiddagen på Wallénvägen vid poolen. Finns inget bättre!








Innan himlen faller ner

Kategori: Allmänt

Dags att meddela att vi överlevde Turkiet. Med bravur skulle jag vilja påstå! Hade det så himla bra, ska langa bilder när jag får några av Anna. På min telefon finns endast preparty pics och selfies. Detta eftersom min gamla telefon, som jag tog roliga bilder med, nu mer är stendöd. Sorgligt men sant!

Fantastisk resa hur som helst, men som medförde halsfluss... Jag är mitt uppe i en penicillinkur men mår bra nu så idag är det dags för första jobbdagen på nästan 2 veckor. Sjukt. Segt och sjukt.

Håret har jag även hunnit kapa, 1 dec känns fräscht! Och i helgen kommer Malin till mig! ♡♡

Hur mkt info kan man klämma in i ett och samma inlägg? Ungefär så mkt. Tack och hej!