iidasoderstrom

Du skulle vilja glida som jag

Kategori: Allmänt

Alltså denna dag. m m m. Vaknade upp av mardrömmar. Somnade om och vaknade till spöregn. Tänkte skita i träningen men faaan, cyklade dit i regn och rusk. Fick sedan en invite till Wallénvägen där det bjöds på korvstroganoff och nybakade bullar. Nu är jag filled up och ska sticka iväg till jobbet. Snacka om helomvändning. Ledig helg och Falun stundar, perf.




En liten del av mig

Kategori: Allmänt

Idag gick jag igenom den där tunneln igen, och precis som alla tusenmiljoner andra gånger jag har gått där sen det inte var vi längre, slängde jag en blick åt våra namn skrivna i svart tusch. Varje gång jag går förbi har den svarta färgen bleknat ännu lite till. Snart är den nog oskiljaktig mot gångtunnelns gråa betong tillsammans med smutsen. Jag vet att du aldrig har sett våra namn där, för jag vet att du aldrig tar den vägen längre. Men jag ser dem, för jag går förbi nästan varje dag och det gör förbannat jälva ont.

 

Mina korta glada dagar

Kategori: Allmänt

Bra jävla fart på den här dagen! Var på gymmet 07.40 och köttade en timme. Slira hem å fixa frulle, gröt med kvarg, hallon och mango + en halv grape. Döda mig vad gottttt. Badade, somnade, käkade lunch, fixade och now we're here. Stängningsjobb står på schemat, bara le och vinka, le och vinka!







Får jag gå precis så nära

Kategori: Allmänt

Idag har jag provat på yoga för första gången. Det var intressant, minst sagt. Verkligen basic, lära sig andningen, slappna av osv. Vi gjorde inte så många olika positioner vilket jag tyckte var tråkigt eftetsom jag sett fram emot det. Så det är nog inget jag kommer göra igen, tyvärr.

Om en timme börjar jag jobbet och kör fram till stängning idag igen. Hockey fram tills dess dåå.


I guess it's better than being alone

Kategori: Allmänt

Ååhhj vad långsamt det är att jobba stängning alltså.. hatar dee. Men även om kassalådan skrammlar tom på jobbet, blir det ordentligt med klirr i min egen kassa! Satte.

Nu är jag så trött att ögonen snart går i kors, oh my. Kan bero på nada sovmorgon och ett köttigt jävla konditionspass. 45 min på crosstrainern och min psykiska spärr på 30 min är så jävla överkörd!! Känns helrätt.

Dagens höjdpunkt: lunch med Jenka (som fyller 20 (!!!!!?????) imorn) och Linnet. Dom brudarna alltså, daaaayamn.


Om jag ångrar mig sen ångrar mig igen

Kategori: Allmänt

Kaosdag på jobbet till och från.. haha, ibland alltså. Tur att man lär sig av sina misstag om inte annat. En lönespec låg och väntade på mig när jag kom hem, hade nästan glömt att jag bytt jobb och blev GLATT överaskad!!

Just nu befinner jag mig i sjuk matkoma efter nachotallrik och en halv godispåse, vill kräkas ungefär. Nästan. Känns ju fantastiskt när man har vilodag och allt, haha. Påtal om det så tror jag arr jag sk prova på yoga på söndag, om det finns nån plats. Min kropp skulle bog behöva bli bra på det. Just nu är jag sjukt stel och ovig på alla sätt och vis!

Nu ska jag masa min oerhört trötta kropp in i duschen och sedan 500 meter norrut. Där har vi det!


På den här bilden ser jag elak ut men jag är snäll egentligen :)

Men dom såg ingenting

Kategori: Allmänt

Iväg mot jobbet några timmar nu. Blir förhoppningsvis att träna direkt efter. Veckan har blivit helt rubbad bara för att jag vart ledig nu tisdag onsdag, känns jättekonstigt..

Kvällsjobb hela helgen i alla fall. Inte det roligaste, men det är väl bara att bita i det sura äpplet så att säga.

Om jag försövrigt fick välja ett mål om dagen att leva på resten av mitt liv så skulle det bli frukost. Asså jag längtar verkligen till frukosten när jag lägger mig på kvällen, är det normalt?
Och om jag skulle skaffa en tatoo:
"so much food so little time"



Radion spelar aldrig våran sång

Kategori: Allmänt

"Det känns som tusen år sen dina ögon såg på mig som dom gjorde en gång"

Enough med alla låttexter här nu va?

Idag har jag i alla fall tränat och träffat Emelie. Gosisen. När man tänker efter är det egentligen sjukt hur länge vi har känt varandra! Som små knattar på gymnastiktiden, sen lärde vi känna varandra ordentligt i sjuan. Haha det känns som igår förövrigt!






I won't cry of you can't love me

Kategori: Allmänt

we had our summer on Long Island now there's wounds that never heal


Ekorren satt inte i granen

Kategori: Allmänt

..inte heller skalade han kottar.

Idag krossades mitt hjärta i tusen bitar på min morgonpromenad. Anledningen till det var en överkörd ekorre. Bara lite halvt överkörd med några bloddroppar omkring sig. Det såg ut som att den sov bara. Mitt på vägen låg den och när jag kom närmre satt två andra, livslevande, ekorrar och kollade på den överkörda ekorren och såg förvirrade ut. De undrade nog varför han inte följde med när de började skutta iväg. <\3. Jag ville egentligen begrava ekorren. Kom dock på att de brukar ha skabb så jag gick vidarr som ingenting. Ååhhj.

Annars har jag tränat och kollat på Medicin med Mosley. Sjukt intressant dokumentärserie om hälsa.



Man väcker en ångest när man släcker en annan

Kategori: Allmänt

Månen prickar precis in glipan mellan rullgardinen och fönstret ikväll. Lätt att sova då liksom. Fast egentligen gör det ingenting. Hade nog inte kunnat sova ändå.

Det här har vart en skitdag, känns fantastiskt okul att starta veckan på detta sätt.




Ledsen men jag har ingen lust

Kategori: Allmänt

Igår. Förade lite hemma hos mig, det var trevligt! Legends bjöd inte alls på något spektakulärt. Tror aldrig att jag har sett så lite folk där en lördag, det var ju lite tragiskt. Men vårat gäng bjussa ju på lite härliga dancemoves ändå, såklart!

Tror jag somnade runt 4.. gosh. Haha, Emil sov här för han skulle med ett tåg nu på morgonen. Längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde när vi kom hem. Han hade mycket konstiga saker för sig.


Jenka fick snoppsugröret också för hon fyller år om en vecka. Det ska hon ha!

Nuff said

Kategori: Allmänt



Sundance kid

Kategori: Allmänt

Äntligen en utgång med mina bästa!


Hon saknar takt och ton

Kategori: Allmänt

Gårdagens firades med min gitarr och jobb till att börja med. Jobbet=kaos. När jag hade jobbat 30 min så kände jag bara, ta mig härifrån innan jag dör av hjärtlappninga, ungefär. Men jag överlevde! Efter det så fick man dejta självaste Linnet, fantastiska vän vad fin du är! Sen hem till J som jag inte träffat på två veckor nästan, det är ju sjukt!

Kan meddela att det slank ner en och annan chokladbit under dagen, hehe.

Siktar in mig på gymmet 09.00 sedan en lunch på siljan med Jenka och Linnet och toppa det hela med en liten utgång. Låter som musik i mina öron! Ha en bra helg allihooopa :)


Höst på min planet

Kategori: Allmänt

Den såg ut såhär genom min s4. Ser ju nästan trevligt ut.

Där igen

Kategori: Allmänt

"Just eat this glowing mushroom and they'll all fade away"

I'm always on your mind

Kategori: Allmänt

Befinner mig på jobbet, i rätt tid och allt! Hann med ett träningspass innan jag började klockan tolv. Dagen känns så jäkla lång när man börjar med att vara effektiv från start! När jag började kändes det som att klockan var eftermiddag typ, men nej. Då var den bara 12. Rätt skönt ändå! Imorn har jag en kortis och sen ska det bli sååååå skönt med ledig helg, hallelujah!


Alltid alltid att jag

Kategori: Allmänt

Hade en härlig sovmorgon imorse, och en underbar liten springtur till jobbet eftersom jag FÖRSOV mig!!!? Har typ aldrig hänt förut. Tackar gudarna för att jag är en sån som ändå inte kan sova länge. Vaknade 07.52, skulle ha vart på jobbet 07.45. Paniken då önskar jag ingen.

Stämplade in 08.01. Fy fan. Så jag har inte haft en fullt så fantastisk dag idag, som ni kanske förstår. Så jag ska iväg till gymmet och plåga mig själv riktigt ordentligt som straff!!

I can't figure it out

Kategori: Allmänt

I'm tripping on words
You got my head spinning
I don't know where to go from here


Your eyes your lips your hair

Kategori: Allmänt

Tillbaka på crosstrainern idag, ett ord som sammanfattar det är: SVETT!! Gosh.

Sitter just nu på jobbet och lökar i lunchrummet. Har kortpass idag, 4 timmar bara, rätt skönt ändå!

Mina nya hörlurar äger fett om ni inte redan har förstått att jag tycker det. Awesome ungefär. En annan sak som är ganska bra är att det blir utgång i helgen, ska bli skut kul för det var ett tag sen!




Vi är idioter

Kategori: Allmänt

Ledig dag kom lägligt! Har spenderat den med två träningspass och en sväng till borlänge. En välbehövlig sådan! Fick med mig hem lite skojsiga grejer, perfis. Fast dagens bästa köp var ändå nya hörlurar från urbanears. Blev ett par svarta, vågade inte vara crazy och köpa röda. Drömmen hade ju vart de mintgröna, men det fanns inte såklart! Så nu kan jag leka kungen i djungeln, like a boss.




Soon enough

Kategori: Allmänt

Ligger på golvet pga av matkoma. Wallénvägen levererar big time! Hemmagjorda hamburgare med familjen, myz. Det ryktas om en glassbomb som Augist har slängt ihop + morrans semlor. Hittar nog en plats för dessa i kaggen. Gött hä.

På måndag ska jag träna igen, har haft 4 dagar träningsledigt imorn. Braaaaa där. Men de e bra för nu längtar jag efter gymmet!!


En fredag i fabruari

Kategori: Allmänt

Tjena alla monsterdiggare!

Sitter och har rast på ica och mitt positiva mindset vändes precis som en pannkaka! Saker jag stör mig på:
1. Folk som handlar för 292369 miljarder kr och ska läsa kvittot INNAN de plockar i sina kassar.
2. Folk som tar av MIN ketchup i lunchrummet, okej om man frågar!
3. Folk som går ut med kundvagnar när man precis plockar in dom.
4. Folk som glömmer lämna fram kuponger och kommer på det när köpet redan gått igenom.
5. Folk som tränger sig i kön.
6. Folk som är otrevliga!

Annars får ni ha en trevlig helg och kränga tusen semlor, gött!


Only a boy in a story

Kategori: Allmänt

Fy tusan vad dåligt jag sov inatt. Stängde på jobbet igår, och ALLT ansvar låg på mig med koder, rutiner, låsning, larmning, ALLT! Eftersom jag stängde med en kille som aldrig ens vart med på stängning innan. Så drömde mardrömmar och låg vaken flera timmar och tänkte på vad jag hade gjort fel/glömt. Fy. Sjukt trött nu iaf så ska försöka bättra på sömnstatistiken inatt! Framför mig har jag en jobbhelg, har ganska bra tider så det känns helt okej! Idag har träningen legat på hyllan, imorn är det andra bullar (semlor)! Ska även få träffa Linnet över en lunch, perf!

Nothing like that

Kategori: Allmänt

Hade ett sånt jäkla dåligt träningspass imorse så hela dagen har känts seg. Sånt är ju surt men självklart också nåt man lär räkna med.

Har börjat gilla bacon, vilket är ungefär mitt livs största framgång. 2014 kickar! Firade med att äta baconlunch. Mammas massage + en timmes sömn på spikmattan gjorde inte segheten bättre. Så dagen kan summeras med ett ord, soffan. Imorn bli det jobb igen, känns mycket bra!








Jag är din jag är bara din

Kategori: Allmänt

Har landat i soffan efter gymmet. Bra flyt nu! Slirade in på bibblan efter och lånade några böcker, gillar att mysa omkring där inne!

Känner mig effektiv idag så ska ta tag i det där med att städa rummet. Vill ha lite nya träningsgrejer nu också så det ska jag nog klicka hem! Så får det bli. Baaam.

Måste bara tipsa alla grötälskare som läser! Älskar gröt för man kan ju blanda i i princip vad som helst och det blir gott ändå. Hursom, har hittat en MAGISK blandning. Den lyder som följer:
*havregryn
*krossade linfrön
*kokos
*kanel
*pepparkakskryddor
gegga ihop allting med lite mjölk, kör 1 min i mikron på högsta värmen. Käka tillsammans med äpple/kanel kvarg och toppa med cashew och blåbär. Döda mig vad gott det är.



Så nära får ingen gå

Kategori: Allmänt

"jag måste lära mig ränka till 1+1 nu"
och det var fint.


Kom så kör vi längs kusten

Kategori: Allmänt

Dagen har bestått av träning, soffhäng och Jenny + Emil.

Fan vad glad jag är att jag har dessa vänner alltså, helt underbara är ni!

Är sjukt redo för en ny vecka och allt vad det innebär. Hade sjukaste energin idag vilket resulterade i 1 timme och 45 min på gymmet! Hoppas den håller i sig i veckan! Träningen känns super verkligen. Nu gäller det bara att bli lite seriös med maten. Ska försöka kicka igång det där bit för bit. Jag är ingen sån som klarar av att ändra allt över en natt. Det måste få ta sin lilla tid!










Ingen ser

Kategori: Allmänt

Har haft segaste dagen idag, sjuuukt skönt och välbehövligt!

Vi kollade andra hunger games filmen igår, helt okej ju faktiskt! J försökte lära mig ett krigsspel, fick tre kills. Bra för att vara första gången tycker jag! Sov till halv tolv imorse, det är ju sjukt.

Kvällen har jag spenderat hos mormor och morfar. Det bjöds på oxfilé, hockey och mello. Älskar att hänga där. Gå ner i hobbyrummet och välja pinnglass bland glassbilens utbud. Fantastiskt.