iidasoderstrom

Skör och trasig

Kategori:

Har vart så tom hela dagen. Inte haft kraft till någonting. Helt utpumpad. Nya tag imorgon, ska sova, träna och gå på den där 45 minuters lektionen. Växa lite i Bettans ögon. Mina egna kan jag knappt hålla öppna längre. Blir även en flytt till south side imorgon, har längtat efter Bobo och min skönsäng.


Det finns dagar

Kategori: Allmänt

Fick höra ett tal som berörde mig till tårar idag. En tjej i min klass höll ett tal om mobbning och att hon själv blivit utsatt för det. 
Mobbning är något som jag själv inte tänk på så mycket. Kanske för att jag aldrig blivit utsatt för det, men det borde vara något vi lägger större vikt på. Att ta hand om varandra och fundera lite innan vi slänger ur oss saker. Jag kan inte förneka att jag aldrig snackar skit. För det gör jag. Men jag vill att jag och alla andra med mig ska börja tänka ett steg längre i saker och ting. Inte bara slänga ur sig "men hon är ju konstig" eller "han är äcklig". För i grunden kanske det finns något som gör att den här personen inte vågar vara sig själv, eller visa sina framfötter. Kanske för att hon eller han har fått höra nedvärderande saker om sig själv tidigare. 
Det den här tjejen gjorde idag var otroligt starkt. Jag hade själv aldrig vågat ställt mig upp inför hela min klass som jag gått tillsammans med i flera år och berätta hur allting ligger till egentligen. Sjukt starkt av henne. Det om något är beundransvärt!
 

Du kanske undrar över mig

Kategori:

Tårtkalas muntrar ju liksom alltid upp tillvaron. Mongomalin bjöd till fika idag. 19 år har hon fyllt idag också. Gammal.
Kör nya tag nu. Historiaprovet ur världen, religion och biologi ska betas av nästa vecka!


(måste köra bilder från instagram annars hamnar de snett, om ni undrar liksom)

Sen tar spåren slut

Kategori: Allmänt

Prov, prov, prov. Drunknar snart. 
 
Lite less på tillvaron liksom. Längtar alltid till någonting. Vill vara dryg och jävlig, ta det piano och känna hakuna matata. Kanske imorgon. 
 
 

M.H

Kategori:



Fast jag inte saknar dig känns det som att världen skulle rasa om du glömde mig.

Förlorar men jublar ändå

Kategori: Allmänt

Ett skepp kommer lastat med gårdagen. 








 
Sedärja, sämre kvällar har man haft. 

Damn

Kategori:

Ruskigt trött och hungrig som ett djur.
Riktigt bra kväll förövrigt. Började med middag och urspårade utklädnader och slutade lite spontant på legends. Däckmodeee.


Det finns inget stopp för vår oemotståndliga känsla för pop

Kategori:

Jag sover så dåligt och drömner så sjukt. Pluggat har jag inte gjort på flera dagar. Det går utför med andra ord. Inatt drömde jag exempelvis att jag hittade en död man i en fallskärm som fastnat i ett träd. Min filosofilärare kom och berättade att jag inte kunde göra något åt det. Vi tog en promenad längs solvändan och plötsligt blev jag attackerad av en grävling, gång på gång. När grävlingen hade tröttnat befann jag mig på en filt i gropen, på en dejt med självaste Zlatan (som för övrigt var ruskigt otrevlig) och sen började det regna, grönt. En helt vanlig natt liksom.Nu på kvällen blev det mys i Brenäs med småkussarna. Satt fint. Farmen nu och sen godnatt!

Glöm inte bort att du är värdelös

Kategori:

Tar helg nu. Förbaskat skönt. På fredagar nu för tiden har jag endast en 45 minuters lekion. Lyckades med min charm föra Bettan bakom ljuset, så jag slipper den lektionen. Gött.
Blir en sväng till Borlänge imorn med mamsen. Behöver bland annat nytt schampo och sådär.

Förövrigt har jag tränat minst ett pass om dagen hela den här veckan och varit duktig med maten. Var inte så svårt som jag trodde! Men imorn blir det banne mig en godispåse från ica. På lördag middag med tjejerna. Kan bli bra det här!


Only two ways

Kategori: Allmänt

Mys med saknade Emelie igår. Hämtmat från lyktan, lösgodis, AFV, dirty dancing och kvällen var gjord. Ytterst trevligt. Ikväll är sällskapet utbytt mot Jensan. Mitt döda kemihuvud behöver luftas, minst sagt. Ledig imorgon och det känns mer än bra. 
 
Måste ju även nämna att jag mår ofärskämt bra efter den lilla incidenten på parkeringen. Något blåslagda knän men annars helt välbehållen. SCORE.
 
 
 

Jag tror det bor en liten hjälte i varenda liten flopp

Kategori:

Dagens händelse. Bestämde mig för att damma av cykeln och bika iväg till Malin. Det var ju liksom sandat och jag hade jättemycket kläder på mig. Tänkte, låt gå. Hann inte längre än till ICAparkeringen, när en bil svänger in i fullfart. Jag fick panik och TVÄRnitade. Cykeln ville inte som jag, en fallhöjd på 0,5 meter och två ömma knän senare ligger jag där på backen. Kollar försiktigt upp och undrar om jag lever. En bil fullproppad med skrattande somalier står där så vackert parkerad.
Kul att man kan glädja andra menar jag.


Bokat och klart

Kategori: Allmänt

Sprätter lite i benen när jag tänker på att familjen nu bokat resa i sommar. Bästa julklappen från mormor och morfar! Ska blir så härligt. Mumma. 








 

Dry your crying eyes

Kategori:

Har bra inställning nu, hoppas den håller i sig och att det inte endast beror på Leksands skönhet idag. Som att vandra omkring i en gigantisk glittrande iglo. Kan tänka mig att stå ut med vintern ett bra tag till on den fortsätter såhär!

Lyckades undvika att förfrysa mina stackars kinder idag. Mäkta förvånad.


Svårt att hålla tyst

Kategori:

Leksand är så obeskrivligt fint idag.


Sitter på en ersättnibgbuss till Mora. Ungefär sista platsen jag vill vara på egentligen. Men nu jävlar ska jag bli klar med körkortet!

Like a fighter would I guess

Kategori: Allmänt

Helt crazy, blandar alla mina spellistor och sjunger högt.
No one ever really likes gettin older.

När alla frågar hur det går

Kategori: Allmänt

Ha inget vettigt att skriva, så borde inte skriva alls. Egentligen. Fattar inte vad jag håller på med. Läser sista terminen på natur, läser en bok, tränar, spelar och försöker ta körkort samtidigt. Icke godkänd kombination. Hela kroppen är en kortslutning.
 
Och varför har ni blivit så många här? Jag blir ju typ rädd. Förstår inte. 
 

Ja det var värst vad det var synd om dig idag

Kategori:

Tillbaka på löpbandet idag, svett. Mycket svett. Men det är bra. Fat crying eller hur var det?

Hem och skriva en uppgift om vad som är meningen med livet. Kräks inombords för hur klyschigt allt låter uuuuää. Men det är nog sant. Livet kanske är en klyscha.

Trevligheter i brevlådan när jag kom hem, galet.


Sleeping to dream about you

Kategori:

Jag och Malin beslutade oss för att elda upp våra matteböcker idag. Det kändes fruktansvärt bra!



Är det någon där ute som sitter inne på bra botemedel mot mardrömmar så får ni väldigt gärna träda fram! Inatt drömde jag att en person skulle tvinga mig att dränka 135 människor. Annars skulle denna person se till att jag blev hjärndöd, vaknade fem och kunde inte sova mer. Finns inget värre än att vakna med en panikkänsla. Annars älskar jag att drömma, om ni undrar alltså.

Du är sval sen blir du het

Kategori: Allmänt

Är varm och luktar gott av pure seduction. Inser att jag har saknat att vara hos pappa, det är skönt här. Lasse myser vidare i bakgrunden. Fattar inte att jag måste till skolan imorn. Ska trotsa. Ska vara vaken länge med Lasse och ge fifty shades of Grey en chans. 

Från arkivet

Kategori: Allmänt

Har skrattfest i sängen. Hittade på två gamla usb-minnen, haha. Vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Det värsta är helt klart alla filmer, om de skulle komma lös till allmänheten... Oj vad jag skulle skämmas! Men kan inte förmå mig själv att ta bort dem heller. 
 
Garanterat bästa botet mot ledsamhet. Så vad passar då bättre än detta så här dagen innan skolstart?
 
 
 

This is fact not fiction for the first time in years

Kategori:

Dear brain, hur kan du orka analysera så mycket? Hur kan du tillåta dig själv att bortse från allt det dåliga i stundens hetta? Och hur tänker du, det vill jag veta, hur du tänker. Det är så konstigt alltihopa, du är konstig.


Så här kan det inte va

Kategori: Allmänt

Har skapat en mapp i min dator som heter Balen 2013. Blir fjantigt förväntansfull. Men det är så det ska vara va?

De senaste dagarna har jag även kommit fram till att jag har massa mål för det här året. Kollade på programmet med Melissa Horn live på cirkus. Någonting hon sa fastnade och släpper inte. "Jag gillar inte att prata om mina drömmar och mål, för jag tror inte de kommer slå in då". Jag är nog likadan, eller kanske bara vill vara likadan. Så jag kan berätta lite om dessa sen, kanske.

På tisdag börjar den sista terminen, stort. Fan vad vi ska kriga på nu.

Jag tror jag vet ungefär hur det känns

Kategori:

Var upp till Mora igår och gjorde en första Morakörning med körskolan, kändes riktigt bra! Skönt att komma igång på riktigt. Har även betat av hela fas c på körskolan idag. Känns riktigt bra att vara på god väg!

Sen promenad för att få bort den fruktansvärda träningsverken som gårdagens pass framkallade. I alla fall, undar hur många hundra gånger jag gått strandpromenaden. Slutar ändå aldrig förundras över hur fruktansvärt fint det är!


Better be a good year

Kategori: Allmänt

Såå kvällen då. 
Startade upp med lite fix och trix hemma jag och semlan tills vi såg någorlunda vettiga ut. 
 
Krigade oss ut i regnet och kom till ett dukat bord hemma hos Linnéa.
 
Lyckan var total när jag lyckades få ur hela korken till mitt sista Italien vin, värt att fångas på bild.
 
Julia, Emma, Celinne.
 
Jenny joe.
 
Linnéa och Emelie.
 
Efterrätten fick tack och lov godkänt!
 
Efter detta drog vi till en hemmafest där vi firade tolvslaget och dansade loss. Stundtals över 10 pers på ca 4 kvadratmeter, även det har sin charm!
Gick hem runt två och kände mig nöjd med kvällen. Det första jag gjorde när jag kom hem var att dra upp vääärsta maskan i mina strumpbyxor. Nöjd att det var just då. 
Tack allihopa!
 
 
 
 
 

the light over me

Kategori:

Hade sån bra kväll igår! Faktiskt förvånansvärt bra.

Tycker synd om alla som startar ett "nytt liv" idag. Själv har jag precis krängt en pizza, halvslaggar i sängen och har inga planer på några större ansträngningar resten av dagen heller. Gött mos.

Är egentligen emot nyårslöfen och tycker de är ganska fåniga. Men, jag har ett 2013 till ära! Jag ska vara gladare. Där med basta. Festa lite mer och plugga lite mindre kanske också vore nåt?