iidasoderstrom

Oct. 31, 2013

Kategori: Allmänt

Vi hade slutat höra av oss till varandra

Kategori: Allmänt

Stämplar ut från denna långa dag med bonde söker fru. Perfa! Är dock så trött att mina ögon nästan går i kors.

Började med en simtur innan frukostpass på jobbet. Fick sen ett sms av Andreas som frågade om jag kunde jobba matchen så tog en effektiv 20 minuters nap och svirade sedan om för arenan. Imorn är det frukost + städkoll, nåt jag aldrig gjort tidigare men det ska nog gå bra. Full rulle med andra ord.


Idioter

Kategori: Allmänt

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver

 

Hur känner du nu?

Kategori: Allmänt

4 km löp till frukost, en bullsats till lunch och nära milen promenad till mellanmål sammanfattar min arbetslösa dag rätt bra!

Ska strax testa utklädnad till lördag, halloweenfest väntar och jag är stört taggad! Det var några helger sen sist det bjöds på roligheter. Ska bli så satans kul!

Imorn står det jobb på tapeten men innan det ska jag tillbringa kvällen framför ensam mamma söker med en nybakad bulle, helt okej med andra ord!








Mer än vad två ögon klarar

Kategori: Allmänt

Minns inte sust jag hade såna skrattanfall som jag fick igår! Jag och Jenka var hos Emil, kolla idol och så. Pratade om studentkryssningen, upplevelse mist sagt! Somnade tryggt i extrasängen hos J.

Idag har jag jobbat kväll och efter det slirade jag in hos mormor och morfar där det vankades kalas för morrans 65 fyllda! Kvällen slutade i soffan, hela släkten bänkad framför växjö-leksand. Är så glad att vi har så fina familjeförhållanden!


Så här såg det ut i torsdags, ungefär samma visa idag!

Dom andra

Kategori: Allmänt

Morgonpromenad på nära milen fick starta dagen. Sådär lagomt gosmör nu, ni vet? Skön känsla.

Känner för att göra nåt skojsigt idag eftersom jag jobbar resten av helgen. Kvälleb kommer sluta i soffan, haha känner mig själv. Vem försöker jag lura.

Lär även tillägga att smögåstårtan igår var ruskigt god, jag gillar inte ens smörgåstårta, men denna var gudomlig!






Du

Kategori: Allmänt

Kalasdags! Har debuterat inom området smörgåstårta, fruktansvärt fina om jag får säga det själv.








Snälla säg det igen

Kategori: Allmänt

Chockade kroppen med en morgonlöp. Så skönt att ha träningen gjord innan man börjar dagen på riktigt! Mikrogröt och Ricard Scarrys äventyr på det, haha. Har även dammsugit hela nedervåningen och vart duktig! Snart ska jag gå in till Noret och fixa lite saker + söka föda (det tråkigaste med att vara ledig = fixa mat). Efter det slira hem till Mormor, som fyller år idag, och hjälpa henne med tårtor och bakverk. Sen bjuds familjen på fika!
 
 
 

Jag ligger gömd under löven

Kategori: Allmänt

Efter att ha startat morgonen på preciiis lika sätt som igår så brummade jag och Oliven till Borlänge en sväng. Blev en del kassar för min del, hehe. I alla fall så var jag ute efter en vinterjacka, men tycker det är jättesvårt att hitta en som är både varm och fin. Slutade därför med att jag kom hem med en halvvarm men ack så snygg jacka..

Imorgon blir det tidig morgon! Simning innan kortpass på jobbet. Åååh som jag längtar efter att få äta frukost där imorn, utan tvekan BÄSTA möjliga start på dagen! På tal om frukost så har jag fått dille på knäckemacka med messmör, sjukt gott och bra att få i sig lite järn (höhö).




You'll get there

Kategori: Allmänt

Startade dagen med ett par km löpning och promenad + lite styrka på det. Min kondition behöver verkligen rehab och man får ju inte gå ut för hårt! Måste verkligen börja träna mer och äta mindre skitsaker, kom fram till det igår kväll. Har inte köpt gymkort än för det slog mig att det ju är bra om jag vet var jag ska spendera vintern först.. haha.

Och på tal om det så blev jag uppringd från ett jobb jag sökt. Det blir intervju någongång de närmsta veckorna, spännande!!

Älskar timingen, för god karma krävs alltså att jag ska ta tag i mig själv.. haha.




Så nära får ingen gå

Kategori: Allmänt

Verkligen myskväll igår. Mår så bra av att vara runt er kompisar! Massa skratt till gamla bilder och minnen, älskart.

Idag vakande vi upp hos Jenka och fortsatte med att fånga dagen genom en utflykt till skogs. Linnet kunde inte följa med för hon skulle till Falun, men vi fick klara oss en man kort!








Nu skulle jag inte säga nej

Kategori: Allmänt

Den här dagen är inget annat än kaos. Haha, mys. Har testat yollibox för första gången, daaaymn. Sjukt gott! Vi körde jordgubb och citron, jordgubb var bäst.

Häng hos Jenka nu, strax ska vi till Emil, mys och idol står på tapeten. Brao.


Kanske något, kanske inget

Kategori: Allmänt

Ibland bara kommer det och då känner jag mig skyldig att skriva ner det. För min egen skull mest. Fortfarande finns endast några ynka A4, men dom finns i alla fall och dom ska bli fler!
 
Bredvid henne stod en tjej och grät hysteriskt samtidigt som hon lyckades lägga ett bud på 100 riksdaler för hennes plektrum, men det var inte till salu. Någonstans där i tankarna kom hon på sig själv med att det kanske just precis nu pågick en pinsam tystnad i bilen. När hon vände blicken mot Erik satt han nervöst och trummade med fingrarna mot ratten. Det sista hon han tänka innan de svängde in på uppfarten till deras depåstopp var att detta minst sagt kommer bli en intressant sommar.
 
.....
 
Sofie tog ett djupt andetag och gick bort till den gamla soffan, hon satte sig. I mörkret hade de ögonkontakt. Fast de inte såg varandra visste hon det. Blixtarna, som lyste upp rummet någon tusendels sekund för att sedan låta mörkret ta över igen, visade hans vackra gröna ögon och hur de såg rakt in i hennes mörkt blåa.
 
- Jag sprang utan att tänka på riktning eller underlag, jag bara sprang. Jag visste inte om någon var bakom mig, det var bara överlevnadsinstinkten som började verka. Efter 200, eller kanske 700 meter, jag hade helt tappat uppfattningen om distans, så krockade jag med en kille. Jag fick ett hysteriskt utbrott och några sekunder visste jag inte om jag var levande eller död, för killen höll om mig som om jag vore den sista människan på jorden...
 
.....
 
 Inte förrän hon sänkte sin högra hand insåg hon att smutset i själva verket var halva telefonnumret. Erik. De tre sista siffrorna i hans nummer hade förflyttat sig från hennes hands baksida till hennes kind över natten. Helvette. 0709671..., fan.

Jag väntar på dig

Kategori: Allmänt

Megaskön ledig dag om jag får säga det själv! Vaknade med några avsnitt oth, städade rummen samtidigt som jag konverserade med Emelie, det gjorde det hela till en mycket trevlig syssla. Dammsög hela placet och duschade, om vi ska gå in på detaljer alltså. Jenka kom över och vi gav oss på att göra knäckepizza, total succé!! Jag hade tomatpuré, tonfisk, pesto, ost och fetaost på min bit, m m mmm.

Imorn är det fredagsmys på HÖG nivå! Fantastiskt.




Sättet som jag gör det på

Kategori: Allmänt

Kände redan när jag vaknade imorse att jaa, detta blir en bra dag! Magkänslan är allt mina vänner.

4 jobbdagen på rad imorn. Ska kriga den sedan styra upp en palydate med Jenka på torsdag och myskväll deluxe på fredag med vänner. Assåå längtar som en tok! Fick även ett mejl idag om att jag har blivit reserv till ett jobb jag har sökt, känns riktigt bra även fast det bara är en reservplats. Bättre än ingenting! Jag vill att mitt vinterhalvår ska bli ett äventyr, im not a tree if I want something I can go get it! Lite så, håll tummar och tår mina vänner!

Känner för lite randomnesssss dagen till ära, here we go.













Kom inte hit om du vill bli buren

Kategori: Allmänt

Hockey och öl på gårds en helt vanlig lördag var en ny upplevelse, en mycket trevlig sådan!

Idag har jag jobbat några timmar på eftermiddagen, duuuger. När jag får nästa lediga dag, som förhoppningsvis är torsdag, så ska jag ta tag i det där med träning. Det är på tiden och mer än så! Gymkort ska införskaffas och där med basta. Vi har kommit till den årstiden nu. Det är dags. Om jag ska vara ärlig så har jag faktiskt saknat det lite (kommer ångra att jag skrev det när jag står när nere och börjar om från noll, zero, nada). Nu kan det bara bli bättre 👍.

När han la sig bredvid mig

Kategori: Allmänt

Fruktansvärt trött dag! Antar att jag endast har mig själv att skylla dock, för lite sömn ---> trötthet, ingen raketforskning där. Den enda "nyttan" jag har gjort idag är en promenad. Bra jävla jobb. Vet inte vad kvällen bjuder på, däremot vet jag att jag ska bjuda mig själv på nudlar nu. Sjukaste energin jag lägger ner på min halv 4 lunch, naaat.








I follow behind you on rainbow road

Kategori: Allmänt

Dubbla pass på jobbet idag, gick som smort kan man säga. Direkt efter sladdade jag in hos pappa för lite käk och idoltittande. Har nyss kommit hem men ska iväg igen. Lite som Mario, hoppar från en plattform till en annan i olika världar. Kul för omväxlingsskull!

Både Mori och Bollan är out of town den här helgen så härjar nära nog fritt i lyan, bortsett från Marcus!

Se detta inlägg som en hyllning till Mario kart love song!

Dags för nästa plattform!



The world spins madly on

Kategori: Allmänt

Gårdagen blev inte riktigt som vi tänkt oss kan man lugnt säga. Ni betyder så mycket för mig mina vänner, jag hoppas verkligen ni vet det!! ♡ Ibland måste man bara vara lite stakare än vad man tror att man är.

Ut i rusket och rensa tankarna med lite musik i lurarna.



Du var den enda som såg mig

Kategori: Allmänt

Fick ett eftermiddagspass idag istället! Inte mig emot, allt klirr i kassan är bra klirr i kassan! Det har vart rätt lugnt idag, peppar peppar. Har dock vart trött och på dåligt humör av nån konstig anledning.

Imorn kör jag frukosten igen och på torsdag är jag ledig! Kanske ska passa på att sprndera en natt i Falun hos Linnet då, det var allt för längesen!

Men innan det ska jag efter jobbet leverera någon slags pannkaksmiddag.. Peeps, tänk till en extra gång innan ni skryter om att ni är bra på nåt! Haha. Jag har ungefär fått det att låta som jag är hovlig pannkaksleverantör på nåt vänster.




Om jag inte vart så sjuk så hade du gett upp

Kategori: Allmänt

Morgonsimning innan jobbet och promenad hem därifrån. Skön dag! Fixat lite grejer nu på eftermiddagen och kvällen bjuder förhoppningsvis på trevligheter. Kult.

Lovebomb deluxe idag. Måste verkligen uppskatta alla omkring mig mer! Ni är allt, ni vet. ♡


Lika mycket deras som din

Kategori: Allmänt

Mitt jobb rockar när allt går som det ska. Sällskap så här mot eftermiddagarna är det enda som saknas! Melissas skiva går på repeat och middagen börjar om en timme. Jag smuggalde in choklad hehe, rebell. Bättre än selleri.

Veckan som kommer har jag frukost pass och ett 11 timmars pass. Älskar att ha nåt att göra på dagarna!


Början av oktober

Kategori: Allmänt

Utgång igår, bakis idag. Haha, sånt man får räkna med! Vi var hemma hos Måns först sen gick vi till legends. Lite oklar kväll haha, hemma nu dock. Soffan, godis och one tree hill känns överkomligt!














Han litar inte på dig med mig

Kategori: Allmänt

Har fått jobb hela helgen! Känns toppen med tanke på att jag tar alla timmar jag får. I skrivande stund sitter jag och väntar på att middagen ska börja så jag får lite disk att diska.

Annars har jag ätit mammas sjukligt goda kanelbullar dagen till ära. När jag skulle sätta mig i bilen och åka till jobbet så kom precis posten. Blev överlycklig när jag såg att min skiva var med!! Den har gått varm hela eftermiddagen här vill jag lova. Så underbart bra! Ett sent förlåt och du är värd det har klättrat upp på favoritlistan. Fast hela albumet är grymt! Förstår inte hur hon lyckas!



Jag vet

Kategori: Allmänt

Åkte med mamma tidigt till jobbet idag för att hinna simma innan frukosten. 06.00 i plurret, bra kneg! 100 längder i bassängen och lite bubbelpool på det. Där snackar vi bra start på dagen! Efter jobbet fixade jag lite med CV och så. Hoppas på det bästa!

Tog en promenad med Olivia nu på eftermiddagen, så fint ute nu älskar alla färger. Man blir så glad!






Säg att du behöver mig igen

Kategori: Allmänt

Jag knep ett signerat album! Lyssnar igenom hela nu, sträcklyssna, när den är slut blir det repeat livet ut typ. Det är så bra att jag inte orkar med. 
 
Jag ska på nån konsert under henner turné. Så är det bara! 
 
 

Livrädd för att leva och dödsrädd för att dö

Kategori: Allmänt

Vissa saker alltså. Ibland slås jag av hur rädd en del saker gör mig.