iidasoderstrom

Det är mer än vad jag har

Kategori: Allmänt

Får man gå och lägga sig innan klockan nio fast man är ledig imorn? Ja tack!! Fattar ej vart denna trötthet kom ifrån.. Ska i alla fall krypa ner nu.

Påbörjar 5 dagars ledighet imorn då, wehåå. Fan vad jag ska röja, aah eller inte. Om jag ska röja någonstans så är det fan på gymmet i så fall! Haha, en rolig grej bara på tal om det. Det kom in en kvinna på jobbet idag som frågade om jag inte hjälpte henne med en maskin på gymmet för någon dag sen. Japp det var jag det!

Svaret:
"gud vad stark du var"! TACKARRRRR (beror ju dock på vem man jämför med, kul att höra anyways)





Hälften av dom som kämpar går under

Kategori: Allmänt

Jobbar väl och står i. 1,5 timme kvar. Ska nog gå bra! Imorn har jag öppning och alutar 15.00 sen är jag ledig 5 (!!!!) dagar i rad. Vill så gärna hitta på nåt kul då. Funderade på Uppsala ett tag, men mupparna där har inte tid med mig.. Vi får se vad det blir. För övrigt så har jag provat aloe veradrycken med smak av golden kiwi idag. Tycker orginalet smakar lotion typ men denna var sjukt god! Synd bara att det är massa socker och tjafs i.




Ät fett och socker tills du spyr

Kategori: Allmänt

Måste bara.

Skaldjurspasta och surdegsbröd till lunch. Gottttt. Jag som inte ens gillar skaldjur liksom.. haha. Fördelen med att Mori är kock!


Jag har skyhöga krav

Kategori: Allmänt

Assssååååå skööönt å va ledig! Kan säga att motivationen till att röra på gläsket inte var på topp imorse.. haha. Hamnade hos mamma. Väl här kom jag på att alla träningsgrejer var hos pappa... Haha så osmart. Pulsade mig genom snövädret i vinterstövlar, täckisar och tjockjacka till pappa, hämtade grejer och sen gick jag till gymmet. Bara det var ju ett träningspass i sig ungefär.

Nu är jag megatrött eftersom det inte bjöds på någon sovmorgon imorse.. En liten nap på detta så!

Drack mjölken nedan idag. Fantastiskt god! Jag som älskar mjölk också. Drack den första gängen när jag jobbade på hockeyskolan för 1,5 år sedan, götteli. Extra mkt ptotein och en touch av blåbär, kan knappt bli bättre!



Det är allt jag ser

Kategori: Allmänt

Laddar inför jobb fram till stängning. Hade hellre stannat hemma och kollat xgames meeeen plikten kallar.

Imorn är jag måndagsledig. Så finns absolut inget utrymme för att klaga!
Ha en bra dag vänner!


Fri till slut

Kategori: Allmänt

Hade ett sånt himla bra träningpass imorse! Då blir hela dagen bra automatiskt nästan! Sprang på löpbandet utan att få det minsta ont (peppar peppar) och klarade av den första i jakten på 5 chins. BAAAM.

Stängning på jobbet. Är brutalt trött nu, seeegt. Så ska passa på att lägga mig innan jag blir pigg igen.

Samma visa imorn!




Nöjd brud.

Vägskäl

Kategori: Allmänt

23 dagar in på 2013 tog det för att få mina kinder våta. Vet inte varför jag har tänkt på det. Måste vart one hell of a good start på det nya året med andra ord.
Har precis läst ut Vägsjäl, fortsättningen på Resan mot livets slut och alltings början. Även lyssnat på Kristians sommarprat. Så fint och så fruktanavärt fult på samma gång.

Jag är tacksam för livet och alla jag har runt mig! Nu ska jag sova, sen ska jag vakna och känna mig precis lika glad som jag gjort hittils det här året. Det är bara bra att bli påmind ibland. Att allt inte alltid blir som man har tänkt sig. Att man ska ta vara på tiden.

"För kanske är det så att vi bara får den tid vi blir tilldelade på jorden"

Du och dina blåa ögon

Kategori: Allmänt

En jobbdag har passerat och jäklar. Så skönt att känna att man trivs, helt underbart verkligen! Smågodis för 49.90 kr/kg denna vecka. Det bästa är att dom fyllde på idag så jag passade på att köpa efter jobbet, kommer garanterat vara urplockat på lördag satteeee. Blir ju en utmaning att låta påsen stå orörd fram tills dess... hehe.

Nu ska jag försöka kasta i mig något slags mellis innan träning. Jobb hela helgen sen, köttaaa ungefär.




Svenska hjärtan tinar aldrig

Kategori: Allmänt

Myst runt i Falun med Linnet och Jenka idag! Var på tiden kan man säga, som jag saknat mina gosar.

Älskar att alla tvserier drar igång igen! Farmen, mästerkock och familjen annorluna. Råder mycket delade meningar om dessa, men enligt mig är det veckana höjdpunkt typ! Haha.

Imorn blir det jobbajobbajobba, känns bra efter massa lediga dagar! Har även fått nys om någon slags semester vilket betyder att de räknar med mig där i sommar med. Känns förbannat bra!

Goaste frullen imorse, äggmacka, gröt och kvarg med varma hallon. Om man hade den tiden varje morgon alltså.. Gymmet efter det, som det ska vara!





Du kommer aldrig mer va ensam

Kategori: Allmänt

A little bit of progress makes the motivation better than ever.
 
Har kollat på lite före/efter bilder från innan jag började styrketräna och nu (1,5 månad sen). Känns ordentligt bra att se lite resultat. Känslan av att orka mer och känna att man blir starkare är ju helt fantastisk! Sen att vågen visar 2/3 kilo mindre är ju också det ett stort + i kanten. Siffrorna bryr jag mig inte om alls egentligen eftersom det är just bygga muskler jag tänker på i första hand nu. Konditionen/fettförbränningen blir det mer av mot våren. Så för att fira dessa reultat besökte jag gymmet 2 ggr idag. In i kaklet! 
 
Annars är det internationella kramdagen idag. Mys ju! Dock lite less på den dåliga informationen angående detta. Klockan är snart tio och jag fick reda på det nyss... Hann i alla fall kramas lite imorse som tur var och än är det ju inte för sent! Vi avslutar det hela så!
Kraaaaaaam




Det här saknar jag.
 
 

Allt du en gång såg

Kategori: Allmänt

Hade inte tackat nej till en 2 timmars nap just nu. Men jobbet kallar! Ben och stjärt på gymmet idag. Gudars, lade på 10 kg på benpressen. Kommer kännas imorn! Körde lite nya övningar och daaayamn vad slut jag blev. Gött de.

Två dagars ledighet efter dessa 4 timmar. Känns förbaskar bra! Olli är också ledig imorn så något kul ska vi väl förhoppningsvis komma på att göra.




Allt som du gör blir till pärlor på min panna

Kategori: Allmänt

Min älskling har ett hjärta av snö

Kategori: Allmänt

Man blir ju totalfrälst när det är så jäkla fint ute! Allt blir liksom lite bättre på nåt sätt.

I alla fall så tror jag att jag slog sömnrekord imorse, halv tolv. Det känns ju en smula surrealistiskt. Mitt förra rekord låg på 11. Notera då att vi inte ens var ut igår eller någonting. Kanske somande runt 00.30. Konstigt. Det bidrog i alla fall till en riktigt slö dag, soffan och dumma mig 2 ungefär. Rätt skönt ändå!

Imorn är det jobb men innan det ett göit benpass, längtar typ. Hehe. Ledig tis-ons. Blir nog en bra vecka detta!






De är så det ska vara

Kategori: Allmänt

Vilken jäkla sportlördag. Startade på gymmet, mitt uppdrag blev att som Ollis PT DÖDA hennes armar. Tror vi lyckades där! Är rätt mör själv. Lunch på lyktan, fika på siljan. Match i tegera och efter det lite innebandy. Hallelujah.

Hemmagjord pizza nu, där snackar vi lördagsmiddag! Ikväll blire mys, amen to that!


Sleeping to dream about you

Kategori: Allmänt

Ingen sovmorgon imorse trots att jag börjar 15.00 idag. Otajmade arbetstider kan vi kalla det. Skulle gå till gymmet ungefär direkt då (07.58 för att vara exakt), men råkade visst somna i soffan istället. Hehe.

Men nu så! Gymmad med lunch i magen, känns ju fantastiskt fint innan mitt fyra timmars pass. Alldeles lagom en fredag om ni frågar mig!

Tumme ner dock för tjocka nakna tanter i duschen som vägrar flytta på sig när de står och för djupa konversationer om dalarnas fädbodar och man försöker fylla på vattenflaskan. Annars så! Hoppas innerligt att ni har gått utanför dörren idag trots alla minugrader. Det är så förbaskat fint ute!








Människorna här verkar så lyckliga nu

Kategori: Allmänt



"Du och jag för att nån var full och du och jag för våran skull och du och jag för stämmningen. För den mjuka bedårande skymningen. För isen som äntligen spruckit loss och du och jag för oss"

Januari, stod allt still

Kategori: Allmänt

O är hemma och alla är glada. Jag har hoppat runt i mina nya skor och även invigt leveranserna från US på gymmet. Grymt nöjd!Skorna var dock från juniorsortimentet så får ont eftersom de trycker mer på sidorna för att den modellen är smalare. Men lite pain för dessa godingar är jag villig att offra alla dagar i veckan! Igår påbörjade jag ett nytt projekt. Kallar det spagatprojektet och det går då självklart ut på att kunna gå ner i en ståtlig spagat igen. Bildbevis kommer när jag har lyckats! Annars har dagen bestått av jobb och en fika på Siljan med Emma, mysig brud det där alltså!  

Bara du

Kategori: Allmänt

Jobba, träna, sova. Lite så stavas mitt liv just nu. Känns jäkla bra allting. Faktiskt. Trivs med tillvaron!

Imorn kommer min enda syra hem, iiih. Har saknat henne ju! Sen att hon kommer anlända med mina nya skor gör ju det hela ännu roligare!

Har fått ett jäkla sug efter skidåkning också, vette tusan vart det kom ifrån. Har knappt åkt på två år och gillar typ inte ens snö längre. MEN nu vill jag verkligen åka!! Får se om vi kan samla ihop ett gäng och våldgästa Månsi i framtiden, skulle vara sjukt kul.




Ge mig nåt som tar mig någonstans

Kategori: Allmänt

Gårdagen bjöd på en legends visit! Fick sälle på jobbet (Mases) av Jenka. Mitt uppdrag var att kära upp henne på treor också. Gick alldeles utmärkt!

Direkt hem och svira om för att gå till Joar som kirrade förfesten. Ölspelet, med andra ord och fuldans i sängen till världens bästa Håkan. Så där ja!

Idag levererades en sovmorgon, tefrulle hemgång och chips i soffan på det. Standard! Lunch på lyktan för att festa till det hela lite. Mycket bra. Imorn väntar första "riktiga" dagen på ICA, nervigt!






Om du vill

Kategori: Allmänt

Suttit i kassan på ICA hela dagen idag! Gick faktiskt bra. Bättre än väntat!

Soffan är nu the place to be om man säger så va. Ont i ryggen efter allt kassasittande, tar väl ett tag innan man kommer in i det!

Mysmiddag hos kussarna ikväll, kan bli succé!



Bjussar på fetaste frukostbilden. Kan någon servera mig detta varje morgon tack?

Man tänker på sig själv först ingen annan

Kategori: Allmänt

Och första dagen på upplärningen av nya jobbet är avklarad! Känns riktigt bra även om det är tusen saker att tänka på. Tror jag kommer trivas, bara att hoppas på att resten av personalen står ut med mig också!

Började tre, hur skönt som helst ju! Slutade 22.15, känns ordentligt överkomligt. Perfekt att hinna träna och greja innan!

Olli har skickat bild på mina nya skönheter, kommer inte få mycket gjort på gymmet i framtiden kommer endast stirra på dessa godingar!


Lite film och mys på det här så är vi hemma va? Imorn är det matchdag vilket betyder arenajobb! 3 olika jobb just nu, det ska va gött å leva annars kan det kvitta vava.


Kungar om natten på krogen

Kategori: Allmänt

Lyckad kväll igår! Jag, Emil, Erik och Teddy åkte från Leksand och började föra lite hemma hos Linnet innan hon slutade jobbet. När Linnéa väl kom var det typ dags att dra sig in till stan direkt.. haha. Väl där gick vi till rådhuskällaren och det var så jäkla kul. Svetten rann på dansgolvet, ungefär som det ska vara. Nattkäk på Max och prom den långa milen hem, typ. Subway frulle imorse och efter det en vända till Borlänge med Morran. 

Imorn är det dubbel på Mases så nu är det allt sovdags. Va ba de. 

Det kommer allt ta lite tid

Kategori: Allmänt

Kvällen bjuder på en utsvävning till Falun och utgång på det. Känns ju som att det inte kommer sluta annat än illa! Haha. Grabbligan jag och Linnet. Vad kan gå fel?

Såhär spenderar man en ledig helg på bästa sätt!


Jag vet ingenting om dig du vet ingenting om mig

Kategori: Allmänt

Men bra jävla gymmorgon! Är så slut i armarna att jag knappt orkar hålla i telefonen, haha. Då vet man! Ska ändå försöka vara med på Moris nya gympapass om 20 min, skippar armhävningarna dock!

Längtar till Olli kommer hem från Florida med ett par nya nikes till mig, då kommer träningen bli ännu roligare!

Så vad resten av denna lördag har att erbjuda är ännu ett mysterium! Hockey är givet i alla fall, sen förhoppningsvis någon trevlig get together ikväll.





Om du visste hur löjlig du ser ut

Kategori: Allmänt

2014, so far so good skulle jag vilja sammanfatta det hela!

Har ju lite svårt för hela grejen att ett nytt år är början på något helt magiskt, ungefär. I slutändan är man ju alltid sin egen lyckas smed. Det är något jag tror stenhårt på! Vissa kanske behöver något så konkret som 1 januari för att dra igång ett kick ass år. Vad vet jag? Inte mycket.

Även om jag inte har några nyårslöften så har jag i alla fall några grejer jag vill hinna med innan klockan slår om till 2015.

* resa
* bestiga Kebnekaise
* flytta
* börja plugga

Förra årets mål:
* ta körkort
* vara målmedveten i skolan
* ta studenten med endagst VG och MVG i betyget

Lyckades med alla mål för 2013. Nöjd, javisst! Nu kör vi lite 2014.




"Happy new year"

Kategori: Allmänt

Det nya året firades in hemma hos Emil i Siljansnäs. Jag och Jenka stod för den kvinnliga närvaron på korvpartyt. Najs. Vi käkade gomiddag som Emil hade fixat, spelade spel, åt min standard efterrätt (vit chokladmousse) och myste omkring mest! 

Jag och J bestämde oss för att lära oss twerka innan 2013 tog slut, vi misslyckades kan man säga. Men det roliga var att killarna var exakt lika egagerade som oss.. haha. På tolvslaget skålade vi i champange, kollade på alla raketer och i bakgrunden gick "happy new year" på repeat. Ungefär som det ska vara. 
 
Kvällen slutade på Emils köksgolv med djupa konverationer ungefär. Sedan fick jag skjuts in till Lekke, somnade runt fem. Idag sov vi till elva, sänghäng och film på det! Pizza och ännu mer sova på det och 1 januari är klart. Bra nyårsafton och bra nyårsdag. Bra där!
 


 
 









(bilderna har jag snott från Jenkans bloggisch jennybergkvist.devote.se)
 Och så var det 2014!