iidasoderstrom

Just telling people to get out

Kategori: Allmänt

Sen sist har det hänt en himlans massa grejer! Har varit utklädd till indian 4 dagar av 5, besökt Norrlands, Värmlands och Västmanland/Dalarnas nationer, varit på faddermiddag och utfört diverse pinsamma uppdrag på stan. Imorgon är det upprop på första kursen, har laddat upp med att laga matlådor, städa och vilat ut ordentligt. Välbehövligt om man säger så! Tallest man i lurarna och sovdags för att orka upp till the big day imorn! Nästan mer nervös nu än i onsdags..











Uppsala calling

Kategori: Allmänt

Dåå kan man väl säga att jag har kommit till rätta här i Uppsala! Har precis fått min router att fungera, känns fantastiskt eftersom mitt lilla krypin är skyddat från allt vad täckning och mobilt 4G heter! Så finally!

Hade första skoldagen idag med information upprop och "prov" som visade sig vara faddrarna som ville skoja lite med oss.. haha. Om några timmar ska jag iväg på välkomstkväll, i indianutstyrsel ofc. Blir säkert kul, vrekar finnas lite guldkorn i klassen också så det blir nog tiptop! Och på tal om det så hände en sjuk grej när jag väntade på att gå in i uppropssalen. En klasskompis från Leksand ska gå i samma klass som mig!! Det händer ju liksom inte.. haha! Roligt i alla fall!













Leksand ---> Uppsala

Kategori: Allmänt

Mycket att göra mest hela tiden. Fixa och dona. Packapackapacka, måla, rensa, slänga, spara. Ni fattar, och imorgon har jag inte ens en adress som stavas Leksand längre. Det är så sjukt så jag har liksom inte fattat än att jag ska flytta. Jag ska verkligen inte bo här längre. Jag kommer ha någon annanstans att kalla hem. Hur stort som helst ju. Kanske därför jag inte har fattat.. Iallafall så känns det väldigt kul och ingen nervositet känns av än. Rätt skönt eftersom jag annars brukar vara ett nevvrak vad det än gäller!

Har sagt hejdå till de flesta, kommer sakna alla kompisar så himla mycket. För att inte tala om familjen! Men dom är ju inte längre än ett samtal bort faktiskt!

Imorgonbitti går flyttlasset, watch out Uppsala, nåt med klockan!














Så får jag känna att jag lever

Kategori: Allmänt

Hallå i stugan. Man glömmer ju att uppdatera om sitt fabulösa liv när det händer så mycket!

Har krigat på ICA, jobbar imorn sen äre finito där! Har sagt att jag kan jobba helger, lov osv. Så hoppas dom har lite tider över så jag kan hoppa in när det passar. Börjat packa ner mitt liv i kartonger, skräckblandad förtjusning där. Hängt med familj, vänner och Jakob, som jag förövrigt måste säga hejdå till på fredag för att han åker bort då och när han kommer hem har jag flyttat. Ångestfyllt. Meeen först ska han bjussa på mat. Hemlig meny, spännande.

På senaste tiden:










Uppsala

Kategori: Allmänt

Snabba puckar kan man kalla mitt sensate spontana infall. Har lagt in en bevakning på blocket under fliken, bostäder uthyres Uppsala. Har skrivit in till säkert 20 st och igår var det äntligen någon som svarade! Jag ringde upp honom och det resulterade i att jag, mamma och pappa åkte till Uppsala idag för att kika. Allt verkade jättebra och nu är jag med boende, sååå lättad! Det är i källaren på en villa, ett eget rum och ett pyttekök sen delar jag resten med en annan tjej. Annars blev det picknick med Fellan och Olli igår och lite senare åkte jag och J till golfbanan för att slå lite, haha. Gick ju som det gick. Glad tjej!

Märkligt säker på oss

Kategori: Allmänt

Sol och bad på Wallénvägen heela dagen. Så gött. Följde med mamma och morran en sväng till Borlänge, en effektiv sådan! Checkade av Norra backa och kupan på bara någon timme. Det gillar vi! Avslutade kvällen hemma hos mori med fotbad, ansiktsmask, film och gotte. En vettig torsdag!