iidasoderstrom

Halv åtta hos mig

Kategori: Allmänt

När vi ändå är igång!

Gjorde fett god mat igår. Slängde ihop en pastasås med lite gojs som fanns i kylen, catching up on studentlivet. Inget får gå till spillo!

Pasta (obviously)
Gul lök
Vitlök
Solt. tomater
Parmesan
Salami
Matlagningsgrädde
Gräddfil
Pesto
Svartpeppar
Salt

1. Koka pasta
2. Hacka gul/vitlök +solt. tomater och släng i i en stekpanna på hög värme i olja.
3. Häll över matlagningsgrädde + gräddfil efter behag.
4. Skär upp salami och släng i.
5. Klicka i massa god grön pesto och blanda om.
6. Krydda med salt + sv.peppar.
7. Blanda i allt i kastrullen med pasta och strössla över en massa parmesan.

FÄRDIGT!

Går på 10 min ---> VIKTIGT!

ps. glöm inte grönsakerna. d.s



//kannibalkocken.

Jag ligger gömd under löven

Kategori: Allmänt

Har fått en bloggbeställning av Jenkis. Tycker ändå uppdateringen är hyffsad med tanke på hur mkt som finns att göra!

Dagen till ära skulle jag lägga åtskilliga timmar på plugg men har dessvärre varit ordentligt oproduktiv istället. Man får bara acceptera att såna dagar också finns! Har istället gjort chokladbollar till onsdagsfikat (obligatoriskt att fira lillördag(!!!)) osv. Nu kollar jag bonde söker fru, finally. Favvoprogrammet of all time! Sen paradise, det farliga med hösten = all tv man vill se!

Annars ser jag allmänt fram emot imorgon när csn trillar in på kontot + en oväntad hög sista lön från ica. Plötsligt händer det! Imorn blir det även planering inför fredagens gasqe + spex, vi tar priset som den mest inaktiva reccegruppen tror jag. Lär smöra lite för faddrarna för att komma upp på plus sista dagarna av nollningen!
Blabla hörs då! Puss.


September is creeping up fast

Kategori: Allmänt

Fick spendera ännu en helg hemma förra helgen, så skönt att vara hemma. Allting uppskattas så mycket mer när man är utflyttad! Var hemma fre-tis för jag var ledig hela måndagen, långhelg så det skrek om det, lyx!

Veckan har bestått av en massa pugg, så kommer även denna vecka se ut. Första tentan närmar sig med stormsteg så tiden fram tills dess kommer jag vara kvar i Uppsala, men kan nog åka hem om 3 helger igen. Annars har vart ute på första löpturen i nya staden, lagat massa mat och myst.

Denna helg började med att jag fick besök av Johanna i fredags, så himla glad att hon kom och hälsade på! Vi myste runt, var ute på lite sightseeing och lagade middag hemma. Däckade runt 22 totalslut båda två, haha. När Johanna lämnade mig packade jag mina väskor för Norreda, fest damt övernattning med klassen. Det var så himla kul, längesen jag fick såna skrattanfall som jag fick igår. Galet. Kom hem runt ett och har bara vilat, sovit, kollat på tv och tvättat. En lagom söndag!














Du är en sång på mina läppar

Kategori: Allmänt

Dags igen va! Tiden bara rinner iväg när det händer så mycket och tusen nya intryck varje dag. Galet. Trivs som tusan i mitt lilla krypin i alla fall, skolan är det värre med men det kommer väl.

Helgen spenderade jag i Leksand, har så mycket fina personer runt om mig så jag blir alldeles till mig typ!

Igår hämtade Emelie mig och så bjussade hon på mat, vi kollade idol/paradise sen skjutsade hon hem mig. Den bruden alltså! Sååå glad att vi bor i samma stad igen! Slutade 12 idag. Satt till klockan sex och pluggade. Fick panik för att jag inte fattade nåt. Fellan ringde och kom över med middag i form av fläskfilé och zucciniplättar, underbart! Och familjen på det. Vad har man gjort för att förtjäna dom liksom..?

Nu på kvällen har jag försökt strukturera upp min ekonomi (haha), pratat med Jacko och nu ska kvällen avslutas med te och paradise!
Goooodnatt.

















Livets heroin

Kategori: Allmänt

Imorn har jag klarat av min första skolvecka på universitetet. Jobbig och intensiv. Förstår inte så mycket av föreläsningarna, så det blir mycket hemmaplugg. I tisdags var det dock vinorientering, roligaste kvällen hittills!

Idag har jag haft Emil och Jenny på besök, såsåså glad att dom tog sig tid för att komma hit och hälsa på. Det betyder guld! ♡ Vi var på IKEA, spelade alfapet och lagade mat, som blev så satans god! Köttfärsbiffar med fetaost, paprika, pesto och lök, sås på det och 6 matlådor klara. Amazing! Ett samtal med Linnet när J och E hade lämnat mig. Den bruden alltså! ♡

Och precis här, när både jag och ni tror att jag inte kan få en bättre dag så knackar Emelie på fönstret och kommer med ros/godisbud från Jakob! Ger livet en extra godnattpuss innan jag somnar ikväll ♡ Peace out.