iidasoderstrom

det är så mycket man vill

Kategori: Allmänt

Trodde ett tag att jag skulle avlida på gymmet idag. Tänkte att min kropp hade återställt sig efter sömnbristen, hade lite fel.

Vill handla kläder också, färgat och mönstrat. Nåt som inte är jag men som kanske kan bli. Trött på samma gamla, beställde klipptid idag lite spontant, men det blir väl topparna som vanligt. Varför ska det alltid vara såhär, varför kan man aldrig vara nöjd?

När ljuset inte vaknat än

Kategori: Allmänt

Har typ aldrig mått så dåligt som jag gjorde inatt/morse, när vi hade ungefär 4 timmar kvar. Det var inte roligt någonstans alltså! Så fort jag blundade så var jag helt borta. Ögonen rullade, kunde inte fokusera på någonting. Kunde inte läsa texten på teven den bara rullade förbi och vågade typ. Askonstigt. Sen började jag se konstiga saker, skuggor blev till människor, gardinerna blev till höga blompelare och alla ljud lät typ 3 ggr så högt som de hade låtit i vanliga fall. 
 
Ingenting kan beskriva känslan när jag  änligen fick lägga mig och sova! Sov åtta timmar. Så förhoppningsvis har jag inte vänt på dygnet allt för mycket och jag hoppas på att kunna sova ikväll som vanligt. Vi får see. 
 
Ska nu iväg till mormor och morfar en sväng, får se om jag kan hålla mig vaken!
pigg tjej och så vidare.

Slut

Kategori: Allmänt

Är grymt trött just nu. 6,5 timme kvar, vette tusan hur vi ska sysselsätta oss. Malin somnar till titt som tätt och blir arg när man väcker henne hehe, Emma håller ut bra hon har vart piggast av alla oss nu under kvällen. 
 
Kollar på Tjorven just nu, mest för att alla låter så illa och är så dryga så att vi ska irriterar oss på det istället för att somna. Haha. Två tester kvar och sedan blir det sömn för hela slanten. Nu kör vi ända in i kaklet!

Det känns nu på morgonen

Kategori: Allmänt

Haha känslan av att slå på radion random uppe på rummet så är det rix morronzoo så har man inte ens lagt sig.
 
Ganska precis ett dygn avklarat. Och denna natt har faktiskt inte vart så hemsk som jag tänkt att den skulle vara. Har vart relativt pigg hela tiden. Har haft två rejäla svackor men så fort man håller sig sysselsatt så går det ändå ganska bra! Helt sjukt trodde inte vi skulle klara en natt liksom. Men nu väntar frukost sedan heldag i skolan. Stört. Känns ändå som att vi har klarat det bra! Malin såg dock halvdöd ut ett tag där så jag blev lite orolig. Men nu börjar det ordna upp sig!
 

sovsomenstock

Kategori: Allmänt

Sov inte alls bra inatt, och nu ska vi vara vakna i 39 timmar till tieeep. haha å herregud. Hur ska detta gåå? Och imorn är det skola som gäller. Haha, vi går till klockan fyra också, bra kombo! Vi kommer dokumentera på sovsomenstock.blogg.se under hela tiden vi är vakna. Bara att kööra. Och inte säga dom förbjudna orden "jag är trött". 

Du får mig aldrig att stå still

Kategori: Allmänt

Imorgon drar vi igång med projektet. Så denna natt behöver jag alla timmar jag kan få!
 
Senaste dagarna har det blivit väldigt mycket snack om vänner med vänner. Och det är konstigt egentligen hur man byter ut dom man umgås med. Vissa har man ju kvar alltid liksom, men vissa kommer och går utan att man egentligen tänker på det allt för mycket på det, eller tvärt om, att man tänker alldeles för mycket på det. 
 
Saknar dig. Och det var fint att höra. 
hahahahahahaha
Haha alltsååå, fick bara lov. Alla ser assmå ut men detta är förra året hahahaha. 
Henny, jag, Anton, Malin, Emma
Linnéa som åker till Afrika imorn, närmare bestämt Uganda. Vet en som är avis i alla fall och det är min syster. Ha så kult! puz
 

Jag ser allting ändå

Kategori: Allmänt

Filmkväll hos Henkan igår. Myspys. Såg The vow och den var så satans romantisk. Inte konstigt att man blir besviken på det verkliga livet. Channing var lika snygg som vanligt, skräll. Sov hos Jensa sen cosy.
 
Ledig idag = plugg. En lunch på lyktan sen också med Emelie. Skön timing ändå. 

Var är dina tankar?

Kategori: Allmänt

Du är så mycket vackrare än vad du tror

Kategori: Allmänt

Har hittat tillbaka till små roliga godbitar i den allt för rosa och gamla MP3n, högstadiet. åååh.
 
Kom nyss hem från skolan. Det märks verkligen vilka som går natur, först in sist ut tyyp. Slut i huvudet, tänkte träna men det får vänta till en annan dag. Första dagen sen vi började som jag inte tar med några böcker hem, scooore. Döhungrig nu, skolmaten är som känt inget att hänga i julgranen. Har även konstaterat att dagarna blir allt färre tills vi ger oss på Italien. 16 dagar för att vara exakt, sjukt. Sen höstlov, sen 18, sen jullov, sen sportlov, sen påsklov, sen studenten. typ. Skönt.

Säg aldrig så igen

Kategori: Allmänt

Tror jag blir galen
 
Idag blev det 5,8 km löpning i terräng med pappsen, en älg fick vi syn på också. Det är i skogen det händer. Jaa, det var väl ungefär dagens mest intressanta händelse. Haha, det värsta är att det var det också... suuu
 
Laddar inför morgondagen psykologiprov med att sova tidigt.
Heej längesen. Alltså det där är typ igår men samtidigt två år sen, så jävla konstigt.
gnatt

Själv vet jag inte vad jag vill

Kategori: Allmänt

 
Lördag, en oerhört grå sådan. Channing lyste upp den en aning med 21 jump street. D ö s n y g g. Sova, plugg, köra, hemma gjorda hamburgare, sova, plugg, thai, Canning. Efter det kommer den där goda natten igen, eller möjligtvis lite aa innan dess. he he. 

Police: Anything you say can and will be held against you.
me: Channing Tatum
 
gammal goding, snap on that.

.

Kategori: Allmänt

Jag har glömt dig en vacker dag

Kategori: Allmänt

Kollar på telefonen, väntar på att den ska lysa. Men det gör den inte. 
 
Goda nyheter om fredagar framöver, slipper sluta fyra vilket kommer bidra till glada miner. Inte mig emot! Nästa fredag däremot.... herre gyyd. Vi ska då pyssla lite med vårt projekt, som går ut på att se hur kroppen påverkas av sömnbrist. Vår praktiska del går ut på att vi ska vara vakna i 48 timmar (alltså från fredag morgon till söndag morgon)  och under denna tid utföra test av olika slag. Till exempel reaktionstest, lösa sudoku, kencentrationsförmåga och så vidare. Detta kommer bli ett helvette, vet de redan nu. Vi har redan förutspått hur detta kommer sluta. Malin kommer somna först och jag kommer bli bitchida de luxe, vet inte riktigt hur Emma kommer reagera på det hela, det återstår att se. Minst sagt intressant. Senare ska vi också testa olika skrönor för hur man somnar snabbast. Kan bli kul med tanke på att jag inte alls har svårt att somna i vanliga fall (5-10 min typ), Hur snabbt kommer jag då somna om någon av dessa skrönor verkligen fungerar? En omänsklig tid på 2 röda kanske, vem vet? Spannend.
 

Känner inte igen mig, har förträngt hur det var

Kategori: Allmänt

"gör det bara"
 
I teorin är det lätt som Lasse  L hade sagt. 
 
Mår bra nu, ska försöka att komma ihåg precis den här känslan när det är jobbigt. Det brukar inte fungera, men jag ska få det att fungera. 
Ljug och kyss mig hårt

September is creeping up fast

Kategori: Allmänt

Under sommaren blev ju Leksand, av alla ställen, utsedd till Sveriges regnigaste plats tror vi kommer ta hem priset för regnigaste hösten också.. Såå jag tycker att det kan bli vinter istället för då om det skulle ha regnat så snöar det och det är mycket bättre! Saknar den också. (Jag vet att jag skrev för några dagar sen att jag tycker om hösten, jaaa om det inte ska regna hela tiden vill säga).
 













 

Ha någon att ty sig ill

Kategori: Allmänt

Läge att aaandas. Har betat av 4 prov sen i fredags och är ganska mör i huvet. Påt igen snaaart, psykologiprov på måndag. Men de är ju ett tag kvar. Tillbaks i gamla vanor med andra ord, jag får avreagera mig här och ni får läsa om mina tråkiga pluggvanor. hehe. Önskar jag kunde skriva om kärlek för det ser så fint ut när andra gör det. 
 
Skolfoto imorn, alla vet vad vi tycker om det. "vrid kroppen åt höger och nästan åt vänster" jaaa, let's do that. Ungefär. 
Vet inte riktigt var min haka kom från på den här bilden, Mars maybe. jaja, jag har i alla fall en.

Hur märkligt kan man må

Kategori: Allmänt

Effektiv dag, avverkat bokanalys, 2 träningstillfällen, skrivit projektplan och ätit en äcklig magopudding (förlåt mamma). Hon tyckte jag var konstig när jag sa att det smakade stock och el, men prova själva!

Hittade en lapp i en bok idag. Den fick mig att sakna. Men vi har valt det här.

Imorn kan jag säga att det var igår jag kände så

Kategori: Allmänt

Höjden av lathet, har sovit i Olivias säng i en vecka nu för att jag inte orkat bädda rent i min egen säng. Sad but oh so true.
Gaanska trött nu, till skillnad från annat folk i min ålder sover jag mindre på helgerna än på veckodagarna, vilket är ganska sjukt egentligen. In parallell universe tyyyp.
Kemiprov imorn, efter det nederlaget ska jag ta tag i mitt liv. Imorn ska jag ta tag i mitt liv.

Livet vi ska leva i

Kategori: Allmänt

Hade middag hemma hos mig igår. Tror att det var tur annars hade jag nog gått under här hemma. 
 
Vaknade alldeles för tidigt i morse, pluggade, tränade (d ö d), pluggade, däckade i soffan 2 timmar, vaknade till liv och tänke. Vad fan håller jag på med, här ligger jag helt utslagen när det är huuur fint som helst ute, ryckte upp mig och tog en promenad. Tycker faktiskt om höst nu. Har bara blivit så besviken av alla förväntningar förut (kan jämföras med sommarlov) man ska tända ljus, dricka te och gosa med pojkvän/flickvän. Har inget av det där, men ändå tycker jag om den ändå nu, fient. Kom nyss hem från Brenäs och mys med kussarna, allt för längesen. 
 
(jaa Olivia det är samma bild som på instagram (idasoderstrom förövrigt) och jaa jag har retuscherat bort min vulken, vilket jag i detta fall faktiskt tycker är helt okej).

Inte mer än så

Kategori: Allmänt

Raderade din tråd ikväll, rederade dig.

Sånger i mitt huvud

Kategori: Allmänt

Matteprov imorn. Sängen nu. Har jag pluggat tillräckligt? Nej. För första gången känns det faktiskt helt okej. Släcker lampan och hoppas att min prestationsångest kanske är på väg att dö ut. Det är okej med g eller vg. Godnatt.

Nåt annat än det här

Kategori: Allmänt

Du vill synas men här vet ingen ens att du finns. 
 
 

Girl we are so perfect baby you and me

Kategori: Allmänt

Skola till klockan sex, middag med mormor och morfar. Stupar i soffan. 
Saknar Malin som var sjuk idag, och imorn. 


Inte så svårt att hitta bilder på oss, det finns till och med en mapp på min dator som heter Fula Ida & Malin, för att slippa grovarbetet liksom.

Vi är gårdagens kärlek

Kategori: Allmänt

Trött söndag, ännu tröttare lördag igår. Vaknade gick till mamma och hämtade cykel för att cykla till gymmet. Kommer fram till mamma och inser att jag glömt gymkortet hemma hos pappa, bara att cykla tillbaka och sedan tillbaka igen. Borlänge med Jenny, ett fasligt åkande. Men det var mys, lunch på kompis och fika på waynes. Brutalt snygga Channing Tatum avslutade min kväll i filmform, Dear John, indeed. 
 
Idag endast mys och pluggelipluggplugg, sen friskis med mamma. Vi kommer bli ensamma ett tag nu för Marcus åker ner till Tyskland och jobbar. Kommer nog bli rätt mys. 

När jag somnar på natten har jag glömt om jag själv mår bra

Kategori: Allmänt

Läser runt inne på niotillfem. Jaaa, det börjar bli sent, jaa till och med för sent. Jag får inte vara här när klockan är så här sent. Jag skriver bara fjantiga saker då. Eller kanske borde jag bara inse att jag faktiskt är ganska fjantig. 
 
Vill också se världen, uppleva den där kärleken hon skriver om, gå på dagsfester, dricka vin, hitta massa ny musik, känna mig konstnärlig på något sätt och börja använda ordet hångla.
 
Även om det mesta hon skriver om just nu är ångest så är det så förbannat fint på något sätt. 
 

Längtar till nåt annat än det här

Kategori: Allmänt

Välbehövlig tur till Borlänge efter skolan. Körde dit.. undvek i sista sekund att krocka med en tantjävel som måste ha haft grava synproblem. Blir så arg. Hursom, tråkig shoppingrunda. Åkte endast för att köpa tråkiga növändiga saker som det suger att lägga ner pengar på. Men men. 
Plast till mobilen (hann alltså inte tappa ut telefonen genom fönstret på vägen dit Henny ;)), träningstights, aussie schampo, balsam och inpackning, mobilhållare som man har runt armen, träningslinne, 2 mascaror, hårdonut, skor och sportbh. Det var nog allt. 
 
Drar igång lite mysmusik, städar rummet och sjunger med. 

Inte riktigt där

Kategori: Allmänt

Är egentligen hypermegaastrött. Men vi lägger det åt sidan för en stund. Ska nämligen om lite mindre än en timme dansa. Japp, ni läste rätt Ida Martina Söderström ska svänga sina lurviga. Ingen mindre än Tobias Karlsson från let's dance har kommit till Leksand. Var på hans föredrag (som förövrigt var riktigt bra) för någon timme sen och ikväll ska det dansas med honom. Kan ju bli en syn för ögat, jag och alla som i alla fall har något som kallas taktkänsla (och nej min taktkänsla är defenitivt inte värre än Malins i alla fall Hahah). 
 
En annan grej... Skaffade days until appen idag. Har vart så sjukt inställd på att det faktiskt inte är så långt kvar tills jag fyller år bara för att alla säger att det är snart och det går fort. Skrev in datum dag år osv, summan av kardemumman? 97 dagar! Huuuur mycket som helst ju! Typ 1/3 år (med fri avrundning). s u c k
 
Saknareeey

Solglimtar

Kategori: Allmänt

Sjukt uppe i varv. Gaanska tajt dag. Skola, plugg, fixa lite grejer höhö, gym och nu iväg på middag. 
 
Har inte gymmat sen i maj och har tänkt att faaan måste komma igång igen. Men det har inte känts kul alls. Så släpade jag mig dit idag och fan vad jag har saknat det märkte jag nu. Kommer vara gaaanska skakis i armarna imorn! Fick en shock när jag skulle gå in på mitt kort dock, giltigt till 31/5 2013, tack morfar!!! :)
 
Det värsta är att jag missar robinson ikväll, verkade ju som igår att det skulle bli ett väldigt dramatiskt program idag, hehe nööörd. Hörs
 

Det börjar visst bli höst..

Kategori: Allmänt

.. och den är lika spottad på som begagnade bröst. LW skänker dig all min kärlek.

Började dagen med idrott, orientering, man hör ju redan här hur bra den här dagen är liksom. Var ute i 1 timme och 45 minuter, inte fan hittade jag alla kontroller heller, asless. Kom 20 minuter sent till nästa lektion, där fick jag reda på att vi har prov nästa vecka. Fortsatte med filiosofi, även där fanns ett spikat datum för prov. Tack och lov att vi slutade tidigt idag. 
Fortsatte dagen med plugg. NV lärarna vet verkligen vad dom ska göra för att dra ned stämningen. Men ändå har jag en sån himla bra magkänsla just nu. Hoppas att den håller i sig!
 
Imorn äre lillördag och det ska firas, det ska även Emelie som fyller 18 på torsdag. Detta kommer ske på legends över en middag. Helt okej en onsdag sådär.
Det må ha vart en regning sommar men herre så jag saknar den. Topp 3 av alla sommarlov LÄTT. 
 

dig och mig

Kategori: Allmänt

"Det är klart vi klarar oss och säger folk att vi är dryga så kan dom dra åt helvette".
 
Det var så skönt att höra, och någonstans är vi ändå överens vad som än händer på något vis. 
Det var tryggt att känna din lukt i min kudde i natt, men nu luktar den inte du längre.
 
Det är bara vi som har förstått oss på oss, eller på det som inte längre är vi. Och det kommer kännas okej snart. 
 
 
Skickar i alla fall en slängpuss som en liten påminnelse att jag alltid har älskat dig, oavsett alla saker du utsatt mig för. Så att du inte glömmer det. 
 
Vi får se var vi hamnar, time will tell.