iidasoderstrom

Torsdag 26 februari

Kategori: Allmänt

4 dagen i rad som jag slutar innan kl 12, skön känsla! Eller, hehe. Egentligen slutade jag 3 idag, men sista timmarna efter lunch var någon utvärderings/frågestund föreläsning och jag ville hem och se dameras stafett så jag gav mig själv ledigt. Har två sammanfattningar att skriva, träningsledigt och städning på schemat för ikväll kommer Emelie hit och lagar middag/myser med mig. Tiptop! Imorn, fredag = helg Och Jacko kommer till mig! Solen skiner, dags att ta tag i livet! Men förs, se Sverige kamma hem medaj 👑
Såhär såg det ut när jag gick från gymmet igår😍

Sundsvall

Kategori: Allmänt

Hur fort gick inte helgen då? Kändes som det var 10 min från det att jag blev hämtad vid tåget tills att jag blev lämnad där igen.
 
På fredagen blev det middag hemma hos Olli med Anna och Malin, en del alkohol slank ned också men vi höll oss hemma. Vilket även det var superskönt, och sååå kult att träffa brudsen! På lördagen åkte jag och Olli och provade en massa fina plagg samt fick med några hem.. hehe. Detta följdes upp av några avsnitt OTH innan det var dags att rodda för mellofest. Och vilken sådan. Anna och Malin kom över med ALLT gott man kan tänka sig. Och utöver detta hade alltså jag och O handlat 1 kg godis på hemmakväll.. haha. Söndagen innebar mysfrulle, skidor och sedan hemfärd för min del. Toppen helg verkligen, kom lägligt! 
 
Idag var det back on track i skolan, hade lite att ta igen eftersom jag blundat för allt vad plugg heter under hela helgen. 9 timmar i böckerna följt av ett gympass och måndagen var gjord. 
Hörs då! 
 
 
 

That's how a superhero learns to fly

Kategori: Allmänt

Befinner mig mitt i en pluggpaus, så viktigt. Igår pluggade jag 9-16 med 20 mins break för lunch. Inte att föredra! Annat upplägg idag. 
 
Startade dagen med en frukost i sängen, det blev väldigt bokstavligt talat när halva juiceglaset hamnade i sängen.. Så parallellt med plugget har jag tvättat hela förmiddagen, iofs bra att jag fick det gjort! Något som är mindre roligt är ju att vara utan torktumlare, mina 18 kvadrat gör sig väldigt påminda när en tvällställning tar upp 2,5 av dem! 
 
Är inne på min andra lediga dag, gillar att få planera tiden själv känns som att man hinner med mer då. Imorn smäller det, duggadags. Trots att jag började plugga i måndags kväll känner jag mig rätt lugn, tror jag har kommit in i allting rätt bra nu. Ett misslyckande skulle inte vara hela världen, utan bara en möjlighet till att lära sig ännu mer om ämnet. Och med dessa visdomsords förlänger jag min pluggpaus till ett gymbesök och en lunch. HAA DÄ.
 
 
 
 
 

About to let you know

Kategori: Allmänt

Sitter på tåget mot Uppsala, konstaterar för mig själv att det ta mig tusan verkligen aldrig blir lättare att lämna Leksand.. 
 
Begravningen i fredags var fin, under omständigheterna var ändå vistelsen i Västerås väldigt trevligt! Igår var det den mytomspunna kärleksdagen. Jakob hade köpt blommor och choklad, 5/5 enligt mig. Han är fin min pojke. På kvällen köpte vi hem mat från Legends och myste runt bara. 
 
Veckan som kommer innebär två "lediga" dagar, dugga på torsdag (som jag inte ens börjat plugga till..) och på fredag tar jag mitt pick och pack och hoppar på ett tåg som ska ta mig norr ut med slutdestination Sundsvall. Ska bli så himla kul att träffa alla brudar där uppe! 
 
 

Once upon a time I was a fool

Kategori: Allmänt

Börjar nästan bli dammigt här mellan uppdateringarna.. 
Vet inte riktigt vad som händer, pluggar inte lika mycket som jag borde och tiden rinner mellan fingrarna. Men ingen kommer minnas om hundra år. Kämpar på i motvinden! Idag har jag i alla fall skypat med min mentor, vilket fick mig att tvivla än mer. Sak eventuellt boka tid med studievägledare för att kolla upp alternativen som finns. Annars har jag sökt sommarjobb på Claes Ohlsons, tränat, skrivit labbrapport, gjort seminarieuppgifter och lite sånt där. Trodde verkligen den här kursen skulle vara rolig och spännande, ack så fel.
 
Helgen som passerat spenderade jag i Leksand, uppskattar verkligen tiden som mest när jag är hemma och får spendera all tid med Jakob och familjen. Ovärdeligt.
 
I helgen som kommer är det begravning för gammelfarfar ♡ i Västerås och sedan åker jag hem med pappa. Har ungefär tusen grejer att göra fram tills dess så nu lär jag växla upp effektiviteten i pluggandet!
 
Sen sist,