iidasoderstrom

Som kommer så sällan

Kategori: Allmänt

Promenad runt Limsjön imorse, lyssnade på Sandra och Michelles poddar under tiden och det gick så jäääkla snabbt då! Sjukt roliga tjejer. Om man hade det tänket alltså. Om tio år kanske.. haha. 
 
Annars har jag känt mig väldigt huslig idag. Bakat två rejäla satser med bullar, dammsugit, hämtat deklarationspapper och aah de va väl de typ. Ibland så! 
 
Imorn är det tillbaka till jobb som gäller. Känns faktiskt bra trots att det är valborg, smällar man får ta likom! 
 

Utan hjärna

Kategori: Allmänt

Om man har tråkigt och längtar bort så gör man nåt åt det. Så idag bokade jag och Anna resa till Turkiet!!! Så jäkla sjukt så jag vet knappt vad jag heter! Vi åker om 3,5 vecka och är där i 7 dagar. Wöööö. Kommer bli så jäkla bra, ett jättebra recencerat hotell med all inclusive. Om inte vädret skulle bli bra så kan vi ju alltid käka liksom! 
 

När man var ung

Kategori: Allmänt

Den där finaste tröjan i världen är min nu efter många om och men. Är så satans glad över det! Födelsedagsfika hos kussarna har tagit upp en stor del av dagen och snart väntas en middag på Gårds. Efter det får jag förhoppningsvis träffa Emil och Jenny! Fin dag. 
 
 

Skogarna

Kategori: Allmänt

Sate vilken härlig dag! Fick träningen gjord innan frukost. Sen 1,5 timmes promenad i sooolen med Annisen. Perfekt, några stektimmar efter det, grillmiddag, årets första kulglass och avslutar kvällen med att beställa Kents nya album. För bra! 
 

När natten har kommit för en söt liten flicka

Kategori: Allmänt

En kraschad telefonkamera var dagens diss. Känns som en fullkomligt idiotisk grej att lägga pengar på.. Så jävla dryyyygt. Men livet hade ju kunnat vara miljoner ggr värre, man ska ej gråta över spilld mjölk så att säga. 
 
Annars levererade Blge nödvändigheter i mängder, tråkigt men sant. Har nu påbörjar 5 dagars ledigthet, känns jäkligt göttigt!
 
Dessa fastnade på bild i min kraschade kamera under kvällspromenaden. Fantastiskt fint har vi det här i alla fall! Blabla godnatt.
 

Rosa läppar, pipa eller pilsner

Kategori: Allmänt

Jag vill verkligen ha nåt gött att se fram emot den närmsta tiden. Men, jag har inte det. Vill ha någonting att längta till. Varför är det alltid så egentligen? Man lever alltid ett steg framför. Hatar det egentligen. Men samtidigt är det så svårt att uppskatta allt i nuet när man vantrivs på något vis. 
 
Jag vet att jag klagade när jag gick i skolan också, men kände inte alls såhär då. Tror mycket kan ha att göra med att man då får så himla mycket nya intryck av saker man måste läsa, skriva och lära sig. Nu är det mer att man går till jobbet och gör exakt samma sak varje dag. Känns som att det hänger ihop på nåt sätt. Plus att när man gick i skolan hade man alltid något att sträva efter, betyg. På jobbet kan det ytterst sällan handla om att någon berömmer en för att man har fyllt på frukten bra eller får en liten salva för att man inte har proppat mejeriet fullt. 
 
Detta borde ju egentligen ge mig gott om motivation att börja plugga i höst, förstår inte var det tar emot ändå på något sätt. Får helt enkelt lita på "att saker löser sig".
 
 

Över plast och neon

Kategori: Allmänt

Sovmorgon, promenad, frukost, sol och jobb. Min dag sammanfattad i några ord.
 
Tusen myggbett och röda kinder avslöjar vårens framfart ännu lite till. Jag gillar det! 
 

2 steg från paradise

Kategori: Allmänt

Aprils bästa dag hittills börjar lida mot sitt slut. Helt fantastisk har den varit! 

Vi tog en lång sovmorgon imorse, 10.00 typ rekord för mig. Begav mig mot Björkberget tillsammans med Virre och mötte upp vårt entourage. Vi förtärde våfflor, glass och dansade runt bland vitsipporna i kohagen. En liten utsvävare till utkikstornet för att klättra upp utan tillåtelse. Badass. En överkörd huggorm, 17 grader varmt och en svag men ack så välkommen bränna på näsan skvallrar om våren, på riktigt. 

Promenad, häng hos mormor och morfar och grillat till middag på det. Man skulle kunna säga att livet är på topp! 
 
 

Du gör precis som du vill

Kategori: Allmänt

Precis hemkommen från en oerhört jobbig jobbdag. Gött att den är över!
 
Igår var förkakan hos mig, sen slir på leggan i vanlig ordning. Denna gången för att fira att Emil fyller 20 idag!! Inte så illa faktiskt. Kul kväll!
 
Vaknade tidigt imorse vilket har resulterat i oerhört trött första timnar på ica. Imorb är det ledig dag och den hoppashoppashoppas jag på att få spendera i sooolen! 
 
 

En tiger som skäms jag vet hur det känns

Kategori: Allmänt

Har redan börjat tröttna på påskhetsen. Folk blir som galna. Sedan att utöver det halvt hosta upp inälvorna mellan varje kund = nada bra komination. But hey, jag lever! Papi kom in med thaimat som lunch, han kan han.
 
Innan jobbet slitade jag förbi 157 för att investera i nya svarta jeans. Preciiis den modellen jag skulle ha var nedsatt till halva priset, amen! Så jag kom hem med två par + en stickad tröja - den finaste toppen jag någonsin skådat. Bakläxa där! 
 
Imorn blir det mördarpass. Nästan, nästan öppning till stängning. Men sen jäklar blir det bläckfisken på dansgolvet! 
 

För jag vill veta

Kategori: Allmänt

Årets första påskägg rullade in som det skulle igår. Inte liiite nöjd. Hehe. Det va Ollan som hade vaknat på rätt sida! 
 
Jag är fortfarande sjuk men har jobbat idag i alla fall. Skulle egentligen stanna kvar till 19 för att att ta en annans pass efter mitt eget men kände att jag inte klarade av det så det löste sig i alla fall och jag kunde sluta vid tre. 
 
Ska jobba hela helgen men det känns faktiskt bra, det är bra cash och tiden går fort när det är så mycket folk. Har verkligen vart fullt upp i kassan idag från första till sista stund! 
 
Nu ska jag lägga mig och se nåt avsnitt av game of thrones och snora lite!
 

Ett liv utan risker är inget liv alls

Kategori: Allmänt

Valet är klart och inskickat. Hur många gånger platserna har ändrats är mycket oklart. Just nu pekar slutliga destinationen mot Lund. Känns konstigt men fantastiskt bra i nuläget! Det är ju inte bestämt att jag ens ska plugga. Men det känns som det just nu i alla fall, beroende på vart jag kommer in såklart! 
 
Annars har jag gåtr och dragit på mig en ontihalsenförkyldning. Kände mig mer däckad igår än idag, så det är ju positivt i alla fall. 
 

Du och jag borde starta upp ett band

Kategori: Allmänt

Jääklar vilken gårdag det blev.. haha. 
 
Myste lite hemma hos Jojo men henne, Anna och Jenka. I takt med vinglasen kom fyllehickan och skrattanfallen tätt. Så himla fina mina brudz. I alla fall blev det legends, precis i tid att slippa inträdet. Wehå. Träffade på några sköna dudes som körde som satan på dansgolvet. När leggan stängde blev det taxi till Strand och efterfesten var ett faktum. Halv sju någongång promenerade vi hemåt. Så fantasktiskt rolig kväll, finare vänner får man fan leta länge efter, för det finns inte! ♡ 
 

Måndag fredag

Kategori: Allmänt

Fredag, en dag bestående av jobb och träning. Framför mig har jag en jobbfri helg. Det känns en smula fantastiskt måste jag erkänna! 
 
Får man sova nu? Är fruktansvärt trött.. Ja tack.
 
 

Egentligen älskar du inte mig och egentligen är det okej

Kategori: Allmänt

Fem dagar kvar tills ansökan om universitet ska skickas in, ole dole doff. 

 
 
 

Och hans drottning är fri

Kategori: Allmänt

Hallåj. 
 
Jag lever 100%. Har hängt med kompisar och sådär ni vet. Mongomalin saknar uppdatering. Och uppdatering ska hon få! Igår var vi till exempel på esteternas projekt. Mycket angenämt. Annars jobbar jag väl på osv. Har fått nytt schema som sträcker sig förbi midsommar, and guess what, JAG ÄR LEDIG HEEEELA MIDSOMMAR!!! Ååh är så himla glad över det. Floppade ju lite förra året, men i år blir det andra bullar!
 
Just nu trycker jag tårta. Godaste tårtan någonsin som en tjej på jobbet har bakat själv. Sjukt imponerad, stööört god. Ikväll ska jag träffa Empaaa, ska bli kult. 
Blabla vi hörs! 
 

Allt jag skulle göra för er

Kategori: Allmänt

Blev en liten utgång igår. Hehe. Väldigt spontant och vääääldigt kul! Kom hem runt två och började jobba 8.30.. heja heja! Skulle inte dricka och skulle inte följa med till Legends, slutade med att man var lite halvslirig och surrade runt där inne. Så kan det gå! Men det var förbannat värt ändå, mycket folk, trevlig stämning och mycket dans. Alla tummar upp! 
 
Nu på kvällen hade jag besök av mina JJs. Fan vad bra ni är. Ledig imorn, fantastiskt var ordet! 
 

Fanns det en plats

Kategori: Allmänt

Måste berätta om två saker innan jag glömmer! 
 
1, på tåget hem från Malmö skulle jag försöka hitta något SJ nätverk eftersom min surfmängd hade överakridits.. haha älskar när det händer. Iaf, detta dyker upp:
Roligaste jag sett, fick mig ett gott jävla skratt kan jag säga. P.s jag skrek ej. 
 
2, Imorse preciiis innan jag vaknade så drömde jag om norrsken. Har alltid varit imponerad av dem och velat uppleva åtminstonde ett. Hursom, vaknade upp med tankar om norrsken i alla fall. Det första jag gjorde när jag vaknade var att kolla instagram (ren rutin), först på nyhetsflödet var en film av ett norrsken som naked planet hade publicerat. Förstår ni hur sjukt? 

Synd

Kategori: Allmänt

Prisa gud, skatteåterbäringen är här! Ungefär det mantrat som upprepats i mitt lilla huvud hela eftermiddagen! Fick tillbaka över 10 400 SJUKA pengar! Överlycklig! Det är liksom en exra lön. Tackar inte nej till det! 
 
Efter jobbet blev det snabbfika med Johanna, så kul att få träffa henne lite! Sen Borlänge med Olivia och Morran. Var väl det ungefär. Det är ett skönt liv.
 
 
 

Lund

Kategori: Allmänt

På söndaden lät vi Henny visa oss Lund. Så himla fin och mysig stad. Helt perfekt. Strålande solsken och det kunde nästan inte bli bättre! Vi köpte med oss mat och satte oss i en park och bara myste runt. Helt fantastiskt. Längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde den dagen. Bästa. 
 
På kvällen tog vi det lugnt och tidigt på måndagen började jag och Jenka vår resa tillbaka till Lekke. De va de de. 
 
Summan av kardemumman: är såå himla glad att vi åkte! Enda helgen som passade för Jenny, fantastiskt väder osv osv. 
 

Bakishäng

Kategori: Allmänt

Vaknade på lördagen till strålande solsken. Jag och Jenka knöt på oss gympadojjerna och gav oss iväg på en pw genom okända landskap! Lyckades hitta hem med hjälp av gps, perfekt! 
 
Sen pizza från pizza hut och någonstand där kom bakslaget. Huvudvärk och så mycket trötthet. Somnade och myste om vartannat. Kvällen blev filmkväll och massa gotte med brudarna. Myyys.