iidasoderstrom

Jag behöver dig

Kategori: Allmänt

Magkänslan säger en sak och delen av hjärnan som är inpräntat med yolo säger en annan.

Älskar helg i alla fall. Man hinner så mycket om man vill och jag har så himla fina vänner. Helt fantastiska, på riktigt.


Min sista gnista hopp

Kategori: Allmänt

Lyssnar sönder Kent, Kent, Kent, Kent. Dag ut och dag in, hela tiden. Är så rädd att jag ska lyssna sönder, men jag kan inte sluta. Allt är så exemplariskt så man blir arg för att man inte bara kom på allting själv.
 
 

Jag vill bara höra dina hjärtslag

Kategori: Allmänt

Känner mig ganska nöjd med tillvaron trots att skavsår börjar uppstå. Efter att ha levt loppan i en månad utan att tänka på att några handlingar får konsekvenser, så kanske inte det är så konstigt. Men när en dörr stängs så öppnas en annan, ellerhur? 
 
Efter att ha klarat av en direktsänd intervju i tv så känns det som att jag kan klara av det mesta. Smider planer för sommarnöjen, utvidgar min umgängeskrets och lever, kanske lite för mycket vissa kvällar. Det finns ju skavsårsplåster, menar jag.
 
 

Bara grymt mycket fulare

Kategori: Allmänt

Bästa midsommardagen igår! Det var inte många som var sugna på partey igår så jag hänkade på Emil och Måns. Vi var på Spejaren och dansade skiten ur oss och det var så jävla roligt! Fan va kul vi hade, satan. Somnade runt fyra och mår som en grekisk gud idag, tumme upp.




Midsommar

Kategori: Allmänt

Vanligtvis nästan årets bästa dag. Var tvungen att jobba imorse 04.30 så jag körde spiknyktert + tidig hemgång, inte lika kul.

Men iallafall, körde heldag med Gustaf, Emil och Måns. Vi plockade blommor, gjorde kransar, åt glass, spelade minigolf och grillade innan vi begav oss mot Leksand och spöregn. Jag tappade bort alla och hängde med några killar som tog skydd för regnet utanför mitticitty leggan. Sen hände det inte så mycket mer och därför är jag astaggad för att ladda om och gå all in ikväll istället!


Och som jag önskar att vårt krig tog slut

Kategori: Allmänt






När vi ser vår samtid brinna ner

Kategori: Allmänt

Börjat jobba, funderar på när man börjar se jobbet som vardag istället för att bara räkna ner dagarna tills det är över. Sjukt egentligen.

En annan fråga är när jag ska bli fullkimligt återställd efter studenten, rasselrösten är kvar, tröttheten lika så. Ser fram emot midsommar dock!!



Studenten

Kategori: Allmänt

Kan bara inte fatta.
 










 




 
 

Fucka ur osv

Kategori: Allmänt

De vet du igår. Överdrivet bra kväll! Dansa fast fötterna gör ont, försvinna i vimlet, bli bjuden på shots och häng med någon jag fortfarande inte vet namnet på. Så jävla bra, kan inte fatta att imorn är sista dagen. Börjar jobba på måndag och allt känns så sjukt avläges.

Idag är det gala, men innan det en brunch på Siljan. Duger!



Balen 2013

Kategori: Allmänt

Denna kväll kvalar lätt in till en av de bästa i mitt liv. Helt fantastiskt. 

























 

Prom

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att alla tjejer ska bli klara inför balen. Jag blev nyss klar och ska bara klä på mig sedan är jag redo! Jag, Anton och Linnéa ska hem till Vidar en sväng innan vi åker tillsammans med dom upp till Tällberg.
Älskar det här!




I en stad som alltid sov

Kategori:

Laddar om från gårdagens 50-årsfest till klassfest ikväll. Livet som student i äkta studenttider är hårt men så jävla kul. Vill inte ta studenten, vill ha allt som det är nu hela livet.

Igår var vi till Gruvsjön för en sista biologi exkursion, blått vatten och hoppa från klippor, nästan som att vara utomlands. Helt underbart.





Tänkte tankar du aldrig tänkte

Kategori:

Vaknade upp tröttare än nånsin och med en bula i pannan imorse. Yolo. Gick till skolan och krigade en lektion och nu är soffan the place to be. Det enda som saknas är en fet pirra som vi strax ska ordna, gött.

Ikväll blir det lugna puckar tror jag, fast man vet ju aldrig.










Sjunka lågt och be om mer

Kategori:

Efter två dagars rehab är det dags för plattan i mattan imorn igen. Studenten infaller om 12 dagar och vi lever som om det inte finns någon morgondag. Jag gillar det! Vi får se vad jag har att säga om det om 13 dagar, hehe.

Vad gör jag?


Gör mig liten som få

Kategori:

Efter att ha festat tre dagar i rad känns en heldag i soffan inte alls fel.

High on life sammanfattar känslorna just nu. Mår sjukt bra, gör det som faller mig in och stuntar i att tänka på saker som får mig att må dåligt.

Man ångrar ju bara saker man inte gör, ni vet.